+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ICONS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ja sapņojat par ideāliem Ziemassvētkiem, sāciet svētkus ar maģisko LEGO Santa's Visit (10293) modeļu būvēšanas komplektu. Tas ir ideāls veids, kā kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku. Izveidojiet detalizētu Ziemassvētku māju, izpētiet visas modeļa jautrās iespējas un izrotājiet to svētkiem!

Produkta īpašības:

  • Ar 4 minifigūriņām - tēti, mammu, meiteni un Ziemassvētku vecīti, lai jūs varētu radīt jaunas ainas no mājīgiem ģimenes Ziemassvētkiem. Skatieties, kā Ziemassvētku vecītis nolaižas kamīnā milzīgā skurstenī.
  • Ievērojiet visas, rūpīgi atjaunotā interjera svētku detaļas - pie kamīna karājās zeķes, Ziemassvētku vecītim atstāts cepumu un piena šķīvis, pa visu māju noslēptas dāvanas.
  • Šis modelis izskatās lieliski no visiem leņķiem, padarot to par ideālu rotājumu jūsu istabai.
  • Ziemassvētku eglītei ir apgaismojuma bloks (iekļauts akumulators), kas iedegas, noklikšķinot uz egles galotnes.
  • Domājat, ko uzdāvināt Ziemassvētkos? Šis modeļu veidošanas komplekts ir ideāli piemērots LEGO faniem, pieaugušajam vai ģimenes loceklim, kurš vēlētos saņemt skaistu kolekcionējamu modeļu, veidošanas komplektu.
  • Šīs kolekcionējamās Ziemassvētku mājas izmēri ir vairāk nekā 19 cm augsts, 27 cm plats un 16 cm dziļš. Aizmugurējo jumtu var nobīdīt, lai vieglāk piekļūtu augšstāva guļamistabai.
  • Šī Ziemassvētku māja ir daļa no LEGO Winter Village radošo modeļu kolekcijas drošas būvniecības faniem.
  • LEGO celtniecības bloki ir izgatavoti no kvalitatīviem materiāliem. Tiem vienmēr ir bijusi raksturīga nemainīga kvalitāte, savietojamība un viegla savienošana un atdalīšana – kopš 1958. gada.
  • Drošība un kvalitāte ir galvenās prioritātes, veidojot LEGO detaļas. Tāpēc tie tiek rūpīgi pārbaudīti, lai jūs varētu būt pārliecināti, ka modelis ir ne tikai skaists, bet arī spēcīgs.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ICONS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10293 LEGO® Icons Ziemassvētku vecīša apciemojums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10293 LEGO® Icons Ziemassvētku vecīša apciemojums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10293 LEGO® Icons Ziemassvētku vecīša apciemojums

Kods: 4040101-5853
Svītrkods: 5702016914313
9999
12499
99,99 €
124,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs