+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ICONS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Veido mājokļa dekorāciju, kas vēlāk nav jākopj — izvēlies šo LEGO Icons komplektu "Kaltētu ziedu kompozīcija" (10314). Komplekts ir aizraujošs būvēšanas projekts pieaugušajiem un ir pilns ar košiem rudenīgo krāsu ziediem, bet centrā ir gerbera un roze. Kad projekts būs pabeigts, varēsi to pārveidot par skaistu dekorāciju vai piekarināt pie sienas, radot mūžam priecējošu ziedu kompozīciju.

Uzplauksim kopā!

Būvējamā modeļa dalītais dizains nozīmē, ka to vienlaikus var būvēt 2 cilvēki, tāpēc tā ir lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar draugu vai ģimenes locekli. 

Augi — no augiem

Šis būvējamais modelis ietilpst LEGO revolucionārajā Botānikas kolekcijā pieaugušajiem, un tajā ir iekļauti vairāki elementi, kas izgatavoti no augu izcelsmes plastmasas, kuru ražo no ilgtspējīgā veidā iegūtām cukurniedrēm.

  • Kultivē radošumu. Izveido un izliec apskatei LEGO Icons komplektu "Kaltētu ziedu kompozīcija" (10314) ar šo mierpilno būvēšanas projektu pieaugušajiem.
  • Rudens iedvesma. Šis dāvināmais ziedu būvēšanas komplekts ir pilns ar košiem ziediem rudenīgās krāsās, un tā centrālais dekors ir gerbera un roze.
  • Būvēsim kopā! Modelim ir dalīts dizains, tāpēc 2 cilvēki var būvēt kopā, radot iespēju atpūsties un radoši darboties kopā ar mīļajiem.
  • Ļauj dekoram uzplaukt. Kad modelis ir pabeigts, to var izmantot kā galda dekorāciju, piekarināt pie sienas vai apvienot ar vēl kādu tādu pašu komplektu, radot lielāku ziedu dekoru.
  • Dāvana ziedu mīļotājiem. Floristi un ziedu mīļotāji var uzbūvēt LEGO Icons komplektu "Kaltētu ziedu kompozīcija".
  • Izmēri. Šis modelis ir aptuveni 7 cm augsts, 40 cm plats un 13 cm dziļš.
  • Augi no augiem. Šis komplekts ietilpst LEGO Botānikas kolekcijā, un tajā ir iekļauti vairāki elementi, kas izgatavoti no augu izcelsmes plastmasas, kuru ražo no ilgtspējīgā veidā iegūtām cukurniedrēm.
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO Builder atradīsi komplektā iekļauto drukāto instrukciju digitālo versiju.
  • Kvalitatīvs projekts. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem nozares standartiem. Tie ir precīzi un viegli savienojami un saderīgi jau vairāk nekā 60 gadus.
  • Par drošību ir gādāts. Mūsu klucīši un detaļas ir rūpīgi pārbaudītas atbilstoši augstiem globālajiem drošības un kvalitātes standartiem, tāpēc ar LEGO būvējamiem komplektiem esi drošībā.

10314_lifestyle-6422b1794054f.jpg

Izveido kaltētu ziedu kompozīciju

Ļauj savam radošumam uzplaukt – izveido skaistu mājas dekoru rudens krāsās.

10314_hero-6422b18a1b0d1.jpg

Veidojiet ziedus kopā

Kompozīciju var veidot vairāki cilvēki, radot īpašas atmiņas kopā ar mīļajiem.

10314_build-6422b1965abcd.jpg

Atpūties ar rūpīgu būvēšanas projektu

Iegrimsti kaltēto ziedu kompozīcijas veidošanā, atklājot daudzveidīgās detaļas.

10314_inthebox-6422b1a2680d3.jpg

Skaists LEGO rotājums

Saliktais komplekts kļūs par vērtīgu mājas dekoru LEGO faniem un piepildīs māju ar prieku.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ICONS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10314 LEGO® Icons Kaltētu ziedu kompozīcija – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10314 LEGO® Icons Kaltētu ziedu kompozīcija.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10314 LEGO® Icons Kaltētu ziedu kompozīcija

Kods: 4040101-6110
Svītrkods: 5702017416878
4199
5999
41,99 €
41,99 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs