+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

LEGO DUPLO® Pilsēta komplekts "Vēja turbīna un elektroauto" (10985) piešķirs radošas jautrības jaudu mazuļu rotaļām. Vērtīgais rotaļu komplekts ar uzlādes staciju, elektroauto, rotaļu uzgriežņu atslēgu, inženiera un vāveres figūriņu mudina bērnus no 2 gadu vecuma izspēlēt reālās pasaules lomas un mācīties par ilgtspējīgu dzīvesveidu pieejamā, viegli uztveramā veidā.

Radošas rotaļas zinātkāriem bērniem

Mazuļi no 2 gadu vecuma var nodarboties ar dažādām stimulējošām aktivitātēm — griezt turbīnu, ražojot elektrību, un pievienot automašīnu uzlādes punktam. Viņiem patiks tēlot inženieri, kurš labo automašīnu vai turbīnu. Piemīlīgā vāvere var palīdzēt, pasniedzot rotaļu uzgriežņu atslēgu.

Izklaidējošas rotaļlietas, kas palīdz uzsākt sarunu

LEGO DUPLO rotaļlietas ir lieliska iespēja palīdzēt bērniem izpētīt apkārtējo pasauli iztēles bagātu rotaļu veidā, lai vecāki un mazuļi varētu kopā doties priekpilnā izpētes ceļojumā.

  • Aizraujoša rotaļlieta mazajiem inženieriem. LEGO DUPLO® Pilsēta komplekts "Vēja turbīna un elektroauto" (10985) ir krāsains komplekts, kas ļaus mazajiem auto faniem no 2 gadu vecuma izspēlēt zaļa transporta un ilgtspējīga dzīvesveida pasauli.
  • Daudz iespēju sākt rotaļu. Iekļauts rotaļu elektroauto, uzlādes stacija ar rotējošu vēja turbīnu, inženiera un vāveres figūras, uzgriežņu atslēga un zieds.
  • Interesanta faktu izzināšana. Izglītojošā rotaļlieta palīdz pirmsskolas vecuma bērniem izprast tīras enerģijas radīšanu, pagriežot turbīnu un pievienojot auto pie uzlādes stacijas.
  • LEGO DUPLO® dāvana pirmsskolas vecuma bērniem. Šī pārsteiguma dāvana auto faniem no 2 gadu vecuma sniedz iespēju arī vecākiem pievienoties jautrībai un palīdzēt bērnam izpētīt apkārtējo pasauli.
  • Izmēri. Uzlādes stacijas aptuvenais augstums ir 17 cm, platums 21 cm un dziļums 20 cm
  • Pakāpeniskas norādes. Šajā komplektā iekļautas vienkārši izpildāmas norādes attēlu veidā, un lietotnē LEGO Builder ir pieejama digitāla versija, lai LEGO būvēšanas iesācēji varētu uzreiz ķerties klāt.
  • Mācības rotaļājoties. LEGO DUPLO® rotaļu komplekti ir meistarīgi veidoti ar radošām funkcijām, kas rosina brīvas, attīstošas rotaļas, kurās vecāki tajās var iesaistīties kopā ar mazuli.
  • Nodrošināta kvalitāte. LEGO DUPLO® rotaļu komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Droša pieredze. LEGO DUPLO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.

10985_lifestyle-645493ce7424b.jpg

Jautra izklaide mazuļiem, kurus aizrauj auto

Uzlabo pirmsskolas vecuma bērnu rotaļas ar elektroauto un turbīnas komplektu, ļaujot bērniem un vecākiem izpētīt ilgtspējību.

10985_hero-645493db4c0e9.jpg

Lielie klucīši lieliski piemēroti mazajām rokām

LEGO DUPLO® klucīši ir lieli, spilgti un viegli satverami, nodrošinot, ka pat paši mazākie izbaudīs būvēšanas prieku.

10985_inthebox-645493edee334.jpg

Lieliska balva mazajiem skolēniem

Apbalvo mazuli par labu uzvedību, pasniedzot būvējamu rotaļlietu, kas ļaus uzzināt vairāk par lielo pasauli.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10985 LEGO® DUPLO Town Vēja turbīna un elektroauto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10985 LEGO® DUPLO Town Vēja turbīna un elektroauto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10985 LEGO® DUPLO Town Vēja turbīna un elektroauto

Kods: 4040101-5967
Svītrkods: 5702017416991
799
999
7,99 €
7,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs