+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Palīdzi bērniem no 2 gadu vecuma sakopt pilsētu ar LEGO® DUPLO® rotaļu komplektu "Atkritumu izvešanas auto" (10987). Šis reālistiskais atkritumu izvešanas auto ļauj zinātkāriem bērniem izspēlēt sev apkārt esošo pasauli un mācīties par atkritumu šķirošanu, izmetot atkritumus pareizajās tvertnēs un iztukšojot tās kravas auto.
Izglītojošas rotaļlietas gaišākam rotaļu laikam
Atkritumu šķirošanas prieks bērnus iepazīstina ar krāsām – viņi izdomā, kurš atkritums iederas atbilstošās krāsasšķirošanas tvertnē. Tvertnēm ir atverami vāki, kas palīdz attīstīt sīkās motorikas iemaņas, tās atverot un aizverot mazajām rociņām, lai sakoptu vidi. Pirmsskolas vecuma bērniem patiks braukt ar kravas auto un, kad sasniegts galamērķis – izgāztuve –, iztukšot tvertni.
Reālās pasaules lomu spēles
Šī praktiskā rotaļlieta palīdz bērniem attīstīt sīkās motorikas iemaņas, lomās izspēlējot ikdienas varoņa piedzīvojumus, kurš sadraudzējas ar kucēnu un vizina to kravas auto.
  • Izglītojoša rotaļlieta dabai draudzīgām rotaļām. LEGO® DUPLO® Pilsēta rotaļlieta "Atkritumu pārstrādes auto" (10987) bērniem māca par atkritumu šķirošanu, vienlaikus izspēlējot jautras rotaļas par apkārt esošo pasauli.
  • Daudzfunkcionāla bērnu rotaļlieta. Iekļauts braucams rotaļu atkritumu auto ar izgāšanas funkciju, 3 krāsainas šķirošanas tvertnes, strādnieks, kucēna rotaļu figūra un slota.
  • Izglītojoša bērnu rotaļlieta, kas raisa radošas spēles. Bērni attīsta sīkās motorikas iemaņas un mācās atpazīt krāsas, vienlaikus iejūtoties aizņemta atkritumu savācēja lomā, kurš šķiro izmesto.
  • Dāvana pirmsskolas vecuma bērniem. Raisi bērnu interesi par vidi ar šo aktivitātes raisošo dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvanu bērniem no 2 gadu vecuma.
  • Telpa rotaļām. Kravas auto ir 11 cm augsts, 16 cm garš un 7 cm plats – tajā ir gana daudz vietas strādniekam.
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Visi LEGO® DUPLO® bērnu rotaļu komplekti ir meistarīgi veidoti ar radošām funkcijām, kas rosina brīvas, attīstošas rotaļas, un vecāki tajās var iesaistīties kopā ar mazuli.
  • LEGO® DUPLO® rotaļu komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas – un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • LEGO® DUPLO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.

10987_lifestyle-648705dd14bbf.jpg

Jautri šķirot ar atkritumu pārstrādes auto

Pirmsskolas vecuma bērni mācās par otrreizējo pārstrādi, šķirojot un izkraujot atkritumus no kravas automašīnas.

10987_hero-648705f44eb97.jpg

Māci mazuļiem attīstošās prasmes

Šī izglītojošā rotaļlieta palīdz pirmsskolas vecuma bērniem pilnveidot motorikas iemaņas, kā arī noteikt un saskaņot krāsas.

10987_build-64870605afaea.jpg

Lieliska dāvana bērniem, kam patīk auto rotaļas

LEGO® DUPLO® pilsētas komplekti palīdz bērniem attīstīt prasmes, izspēlējot apkārtējo pasauli (komplekti jāiegādājas atsevišķi).

10987_inthebox-6487061a3c87b.jpg

Lielie klucīši piemēroti mazajiem būvētājiem

LEGO® DUPLO® komplekti ir veidoti no košiem, krāsainiem, viegli satveramiem klucīšiem, kas piemēroti mazām rociņām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DUPLO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 10987 LEGO® DUPLO Town Atkritumu pārstrādes auto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 10987 LEGO® DUPLO Town Atkritumu pārstrādes auto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10987 LEGO® DUPLO Town Atkritumu pārstrādes auto

Kods: 4040101-6382
Svītrkods: 5702017416236
1599
1999
15,99 €
19,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs