+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4-7 gadi
Zīmols: LEGO CLASSIC
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Uzbūvē klasisku tvaika lokomotīvi, mājīgu namiņu, modernas klavieres, mīlīgu sarkanu dinozauru vai jebko citu, ko esi iztēlojies, ar košo, krāsaino LEGO® Classic komplektu "Klucīši un idejas", kas sniedz nebeidzamas iespējas! Ar LEGO Classic būvēšanas komplektiem vari izsapņot un uzbūvēt jebko, lai rotaļas nekad nebeigtos!

Rotaļājies un mācies ar krāsaino LEGO® Classic komplektu 11001 "Klucīši un idejas". Tev ir pieejama plaša krāsainu LEGO klucīšu un detaļu izvēle, piemēram, acis, riteņi un eņģes, lai uzbūvētu ēkas, dzīvniekus, transportlīdzekļus un priekšmetus. Uzbūvē LEGO klavieres, rotaļu vilcienu, dinozauru vai jebko citu, ko esi iztēlojies! Šis sākuma komplekts ir lieliski piemērots jaunajiem LEGO būvētājiem vai kā papildinājums esošajiem LEGO komplektiem; tam ir pievienotas vecumam atbilstošas būvēšanas instrukcijas, kas palīdzēs atraisīt bērnu radošās būvēšanas spējas.

  •  Iekļauti LEGO® klucīši, acis, riteņi un eņģes vienkāršu modeļu būvēšanai.
  •  Iekļautas košas un krāsainas LEGO® detaļas neierobežotām radošām rotaļām.
  •  Uzbūvē dinozauru, klavieres, mājiņu, vilcienu vai jebko citu, ko esi iztēlojies!
  •  Lielisks LEGO® sākuma komplekts radošiem bērniem.
  •  Apmeklē vietni LEGO.com/classic, lai atrastu vēl vairāk būvēšanas instrukciju, jautrus video, idejas un iedvesmu.
  •  Ļauj radošumam plaukt ar LEGO® Classic komplektiem!
  •  Šajā komplektā ir vairāk nekā 120 detaļu.
  •  Šī komplekta būvēšanas un rotaļu iespējas ir piemērotas bērniem no 4 gadu vecuma.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CLASSIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 11001 LEGO® Classic Klucīši un idejas – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 11001 LEGO® Classic Klucīši un idejas.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

11001 LEGO® Classic Klucīši un idejas

Kods: 4040101-3840
Svītrkods: 5702016367768
909
1299
9,09 €
12,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs