+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Izlaupītāji ir ieslodzījuši Dzelzs robotu būrī. Vai drosmīgais Bruņinieks var izglābt ciema iedzīvotāju draugu no naidīgajiem briesmoņiem? Izvēle ir tavās rokās! Izmanto TNT, lai saspridzinātu būri, un pacel cirvi cīņai pret Izlaupītājiem. Kur tie paslēpušies? Teltī vai loka šaušanas mācību laukumā? Uzmanies no aitām! Kad Izlaupītāji pieveikti, pārkārto trīsdaļīgo modeli jauniem piedzīvojumiem.

Pārnes Minecraft™ aizraujošo darbību no datora uz reālo pasauli ar šo LEGO® Minecraft komplektu. Spēlētāji var izdzīvot aizraujošus, praktiskus piedzīvojumus ar iemīļotajiem Minecraft tēliem — Izlaupītājiem un Dzelzs robotu. Interesanta Minecraft rotaļlieta bērniem — būvēšanai un rotaļām. 2020. gada janvāra jaunums — Izlaupītāji ar stopiem rokās — ir sagūstījuši draudzīgo milzi Dzelzs robotu. Bērniem vajadzēs visas savas prasmes, izdomu un Minecraft zināšanas, lai īstenotu sekmīgu glābšanas misiju varonīgā Bruņinieka lomā. Modeli var sadalīt 3 daļās, pielāgojot uzdevumu savām vēlmēm. Komplektā ir daudz piederumu un elementu, tostarp pilnīgi aprīkota telts, divi manekeni loka šaušanas apmācībām un TNT sprādziena funkcija. Minecraft cīņas figūras LEGO rotaļu komplektā. LEGO Minecraft būvēšanas komplekti sniedz bērniem bezgalīgas rotaļu iespējas. LEGO Minecraft ir lieliska dāvana bērniem. Un, redzot lieliskās būvējamās Minecraft figūras, viņi neizlaidīs šos komplektus no rokām.

  •  Praktisks Minecraft™ glābēju piedzīvojums ar populāriem spēles tēliem — Izlaupītājiem un Dzelzs robotu — ir iedzīvināts pielāgojamā, trīsdaļīgā LEGO® Minecraft rotaļu komplektā.
  •  Bērni būs sajūsmā par 2020. gada janvāra jaunajiem LEGO® Minecraft™ Izlaupītājiem ar stopiem rokās. Komplektā iekļauta arī aizraujoša TNT sprādziena funkcija, pilnībā aprīkota telts un loka šaušanas apmācību zona ar manekeniem.
  •  Spēlētāji uzspridzina Minecraft™ būri ar TNT, glābjot Dzelzs robotu, un dodas cīņā pret kaitinošajiem Izlaupītājiem. Kad cīņa ir beigusies, trīsdaļīgo komplektu var pārkārtot jauniem piedzīvojumiem.
  •  Ziemassvētku, dzimšanas dienas vai svētku dāvana zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma — daudzpusīgs Minecraft™ komplekts. Lielisks komplekts LEGO® klucīšu faniem un Minecraft spēlētājiem, kuri meklē jaunus iecienītās spēles baudīšanas veidus.
  •  Komplektam (aptuvenie izmēri: garums 33 cm, augstums 20 cm, platums 18 cm) ir trīs atsevišķas daļas, tāpēc bērni var tās pārkārtot, radīt jaunas iztēles ainas un doties neskaitāmos aizraujošos piedzīvojumos.
  •  Nav nepieciešamas baterijas. Izklaides dzinējspēks ir bērnu iztēle, tādēļ prieks nekad nebeidzas! Praktiskas rotaļas reālajā pasaulē bez baterijām veicina bērnu pirkstu veiklību, radošo domāšanu un problēmu risināšanas prasmes.
  •  Vienkāršas instrukcijas palīdzēs bērniem nekavējoties sākt būvēšanu. Un, ja instrukcijas gadās nozaudēt, jaunu versiju var lejupielādēt vietnē LEGO.com/buildinginstructions.
  •  Katra LEGO® Minecraft™ konstruktora rotaļlieta pārnes Minecraft tiešsaistes piedzīvojumus realitātē. LEGO Minecraft komplekti ar augstas kvalitātes un autentiska izskata modeļiem paver bērnu rotaļām jaunu dimensiju.
  •  LEGO® rotaļlietas atbilst nozares visaugstākajiem standartiem un mūsu kvalitātes kritērijiem. Tādējādi tiek panākts, ka LEGO klucīši ir savienojami un saderīgi, un tos var viegli savienot un atvienot — tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  Uzņēmumā LEGO Group LEGO® klucīši tiek mesti, spiesti, savīti, karsēti, kosti, locīti, skrāpēti un stiepti, lai nodrošinātu to atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē un ikviens būtu pārliecināts par bērna drošību.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO MINECRAFT zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 21159 LEGO® Minecraft™ Izlaupītāju postenis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 21159 LEGO® Minecraft™ Izlaupītāju postenis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21159 LEGO® Minecraft™ Izlaupītāju postenis

Kods: 4040101-4465
Svītrkods: 5702016618266
3699
36,99 €
36,99 €
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs