+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Dodies pārgājienā pa stindzinoši auksto taigas biomu! Izveido ugunskuru, lai sasildītos, kamēr ar TNT spridzini reti sastopamo rūdu. Vai jūti izsalkumu? Salasi gardās sarkanās ogas. Jau tuvojas draudzīgā Lapsa… un Skelets! Uzmanies! Medībās devies Vilks! Piesien to pie Skeleta, lai pagrauž kaulus! Tev vajadzēs zelta zobenu un Minecraft prasmes, lai cīnītos pret šo kaulaino uzbrucēju.

Šis aizraujošais LEGO® komplekts ar Minecraft™ elementiem un figūrām, ko spēlētāji var būvēt, pārveidot un izmantot savās izklaidēs, pamudina bērnus atrauties no datora un pārnest Minecraft pasauli realitātē. Bērni būvē paši savus piedzīvojumus ar 4 iemīļotiem Minecraft tēliem. Ļaujiet vaļu bērnu radošumam ar Minecraft Steve, Skeleta, Vilka un 2020. gada janvāra jauno Lapsas figūru. Tēli varēs kāpt sniegotos kalnos, ēst sarkanas ogas un sildīties pie omulīga ugunskura, kamēr bērni spridzina vērtīgo rūdu stindzinoši aukstajā taigā. Tomēr šos plānus drīz vien iztraucē piedzīvojumi! Parādi Minecraft spēlētājiem pavisam jaunu praktisko rotaļu dimensiju. LEGO Minecraft komplekti sniedz bērniem bezgalīgu, patstāvīgu rotaļu iespējas. Redzot autentiskos Minecraft biomus un populārās cīņas figūras, viņi nebūs ar mieru izlaist šo rotaļlietu no rokām.

  •  Ved Minecraft™ spēlētājus nervus kutinošā LEGO® Minecraft būvēšanas piedzīvojumā saltajā taigas reģionā. Bērni var baudīt nepārtrauktu Minecraft izklaidi ar 4 lieliskiem tēliem, tostarp 2020. gada janvāra jauno Lapsu.
  •  Šajā rotaļu komplektā iekļauts Steve ar zelta zobenu, Skelets ar loku, Lapsas un Vilka figūra, ogu krūmi mielastam, ugunskurs siltumam un TNT rūdas spridzināšanai, un tajā ir neskaitāmas rotaļu iespējas.
  •  Bērni rada savu Minecraft™ vidi un rotaļājas tajā, pārkārto daļas, pārbūvē un izdomā jaunus piedzīvojumus, apvienojot ar citiem LEGO® komplektiem papildu jautrībai.
  •  Šis daudzpusīgais komplekts ir lieliska rotaļlieta zēniem un meitenēm, kas meklē jaunus Minecraft™ spēlēšanas veidus. Lieliska dāvana Ziemassvētkos, dzimšanas vai jebkurā citā dienā Minecraft spēlētājiem un jaunajiem būvētājiem vecumā no 7 gadiem.
  •  Komplekta aptuvenie izmēri: garums 9 cm, platums 9 cm, augstums 3 cm. Kad daļas ir pārkārtotas un apvienotas ar citiem LEGO® Minecraft™ komplektiem, jautrība vēršas plašumā!
  •  Nav nepieciešamas baterijas. Šī LEGO® Minecraft™ komplekta dzinējspēks ir bērnu iztēle, tāpēc jautrība nekad nebeidzas! Palīdzi bērniem izbaudīt Minecraft maģisko pievilcību ar praktiskajām radošajām iespējām, ko nodrošina LEGO klucīšu komplekts.
  •  Vienkāršas, skaidras instrukcijas palīdz bērniem nekavējoties sākt būvēšanu un rotaļas. Un, ja rotaļlietas instrukcijas gadās nozaudēt, jaunu versiju var lejupielādēt vietnē LEGO.com/buildinginstructions.
  •  LEGO® Minecraft™ būvēšanas komplekti pārnes Minecraft tiešsaistes piedzīvojumus realitātē. LEGO Minecraft komplekti ar augstas kvalitātes un autentiska izskata modeļiem paver bērnu rotaļām jaunu dimensiju.
  •  LEGO® rotaļlietas atbilst visaugstākajiem nozares standartiem - tās ir savienojamas un saderīgas, un klucīšus ir viegli savienot un atvienot — tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  Uzņēmumā LEGO Group LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas, kostas, locītas, skrāpētas un stieptas, lai ikviens būtu pārliecināts, ka tās ir drošas bērnam un atbilst drošības un kvalitātes standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO MINECRAFT zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 21162 LEGO® Minecraft™ Piedzīvojums taigā – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 21162 LEGO® Minecraft™ Piedzīvojums taigā.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21162 LEGO® Minecraft™ Piedzīvojums taigā

Kods: 4040101-4414
Svītrkods: 5702016618297
1049
1499
10,49 €
14,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs