+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Episkākās Minecraft cīņas notiek LEGO Minecraft komplektā "Beigu arēna" (21242). Spēlētājiem no 8 gadu vecuma vajadzēs visas Minecraft prasmes, lai izdzīvotu pēc piedzīvojumiem ar šo aizraujošo, praktisko komplektu.

Divu spēlētāju piedzīvojumi cīņā

Minecraft spēlētāji sarīko Beigu kareivja un pūķa strēlnieka cīņu leģendārajā Beigu arēnā. Pretiniekiem ir bruņas un ieroči, tomēr jāpārvar arī citas briesmas, lai izdzīvotu. Nospiežot metēja mehānismu, no Ender pūķa statujas mutes izšaujas lavas klucīšu, bet kustīgā grīda paveras, atklājot skatienam lavas ezeru zem abu kaujinieku kājām. Papildu rotaļu iespējas iedvesmo 2 populāri Minecraft radījumi —Enderman un Shulker — un pazīstami spēles piederumi, kuru vidū ir zelta burkāns un mikstūra. Lai jautrība būtu pieejama arī digitālajā pasaulē, lietotnē LEGO Builder ir intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki, un bērni var būvējot vizualizēt savu modeli.

  • Ikoniska atrašanās vieta. LEGO Minecraft Beigu arēna (21242) ir spraigu piedzīvojumu pilna vieta divu spēlētāju Minecraft cīņai.
  • Klasiski tēli. Komplektā iekļautas Minecraft figūras: Beigu kareivis, pūķa strēlnieks, Enderman un Shulker.
  • LEGO Minecraft piedzīvojumi. Spēlētāji cīnās arēnā, kamēr no augšas tiek šauti lavas klucīši un zem cīnītāju kājām paveras lavas ezeri.
  • Minecraft dāvana. Šis praktiskais rotaļu komplekts ir lieliska dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat Minecraft spēlētājiem no 8 gadu vecuma.
  • Paplašināmas izklaides. LEGO Minecraft komplekta "Beigu arēna" aptuvenais augstums ir 13 cm, platums 17 cm un dziļums 13 cm, un to var viegli savienot ar citiem šī klāsta komplektiem.
  • Interaktīva digitālā būvēšana. Lietotnes LEGO Builder intuitīvie tālummaiņas un pagriešanas rīki ļauj bērniem vizualizēt modeli būvēšanas laikā.
  • Minecraft reālajā pasaulē. LEGO Minecraft komplekti piedāvā bērniem piedzīvot iecienīto spēli atšķirīgā veidā — iedzīvinot radījumus, ainas un funkcijas ar praktiskajiem un radošajiem LEGO klucīšiem.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

21242_lifestyle-63b7e07eb17c8.jpg

Episkas cīņas Minecraft arēnā

Minecraft spēlētāji apvieno Beigu kareivi un Pūķa strēlnieku cīņai slavenajā Beigu arēnā šajā praktiskajā komplektā.

21242_hero-63b7e093d2478.jpg

Spēlētājs pret spēlētāju

Spēlētāji cīnās arēnā, kamēr no augšas tiek šauti lavas klucīši un zem cīnītāju kājām paveras lavas ezeri.

8-63b7e0de5377d.jpg

Gatavojies kaujai

Beigu kareivis un Pūķa strēlnieks izmanto bruņas un ieročus.

Liec lietā lavu

Izšauj lavas klucīšus no Ender pūķa statujas mutes.

Atklāj briesmas

Atver grīdu, lai atklātu lavu zem konkurentu kājām.

21242_build-63b7e1028804c.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

21242_inthebox-63b7e11f0195a.jpg

Reālās dzīves Minecraft rotaļām un apskatei

Spēlētājiem būs nepieciešamas visas Minecraft prasmes, iepazīstot šī komplekta bezgalīgi radošās iespējas.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO MINECRAFT zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 21242 LEGO® Minecraft™ Beigu arēna – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 21242 LEGO® Minecraft™ Beigu arēna.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21242 LEGO® Minecraft™ Beigu arēna

Kods: 4040101-5976
Svītrkods: 5702017415673
2464
2899
24,64 €
28,99 €
-15% vairums precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-01
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs