+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO ART
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Uzaicini multfilmu zvaigznes uz savām mājām! Koncentrējies un pavadi laiku, būvējot 1 no 2 iemīļoto tēlu portretiem — Disney Mikipeli vai Minniju. Vai apvieno 2 komplektus, lai izveidotu vienotu mākslas darbu ar unikālu fonu. Iekļautais skaņu celiņš bagātina radošo procesu un ļauj vēl vairāk iedziļināties projektā. Kad mākslas darbs ir pabeigts, pievieno elementu ar Disney autogrāfu un izliec darbu apskatei!

Ja esi klasisko Disney tēlu fans, mums ir projekts tieši tev! Ar komplektu LEGO® Art ǀ Disney’s Mickey Mouse (31202) tu vari uzbūvēt 1 no 2 sienas dekoriem-portretiem un izbaudīt radoša mozaīkas projekta veidošanu, kas palīdzēs aizmirst par ikdienas stresu.

Atpūta ar LEGO pieaugušajiem. Jauki pavadi laiku un atgūsti spēkus, veidojot mozaīkas attēlu ar Disney Mikipeli vai Minniju ar šo komplektu, kurā ir 2658 detaļas. Būvēšanas laikā klausies pievienoto skaņu celiņu un uzzini vairāk par leģendārajiem tāliem. Vai vēlies pārmaiņas? Pārbūvē attēlu vai arī iegādājies 2 komplektus un izveido vienotu sienas dekoru ar Mikipeles un Minnijas attēliem.

Radošas iespējas. Tev nav jābūt māksliniekam vai LEGO kolekcionāram, lai novērtētu šī komplekta sniegtās radošās iespējas. Kad esi pabeidzis šo mākslas darbu, izliec to apskatei pie sienas vai uz plaukta savās mājās vai birojā. Šis LEGO Art komplekts ir daļa no unikālu būvēšanas komplektu kolekcijas, kuru galvenā tēma ir māksla, mūzika, dizains un arhitektūra. Šie komplekti ir lieliska dāvana ikvienam (arī pašam sev), kas vēlas uzsākt jaunu projektu.

  •  Parādi savu aizraušanos ar Disney Mikipeli vai Minniju ar šo satriecošo mozaīkas komplektu LEGO® Art ǀ Disney’s Mickey Mouse (31202). Pēc pabeigšanas vari šo attēlu izlikt apskatei pie sienas vai uz plaukta.
  •  Izbaudi atpūtu ar šo LEGO® komplektu, kurā ir vairāk nekā 2650 detaļu, tostarp 9 sienas dekora pamatnes, elements ar Disney autogrāfu, no klucīšiem būvēts LEGO rāmis, unikāls piekāršanas elements un mozaīku rīks.
  •  Ar šo komplektu vari atpūsties un atgūt spēkus, ar mākslas palīdzību apliecinot savu cieņu Disney Mikipelei. Būvēšanas laikā izbaudi iekļauto skaņu celiņu un uzzini daudz jauna.
  •  Lai vēl vairāk paustu savu radošumu, apvieno 2 rokdarbu hobija komplektus, lai izveidotu skaistu vienotu attēlu ar Disney Mikipeli un Minniju uz īpaša fona.
  •  Portreta malas garums ir aptuveni 40 cm, un var uzbūvēt 2 attēla variantus. Tā būs laba dāvana pašam sev vai kādam citam mīļam Disney entuziastam, kam patīk radīt lietas savām rokām.
  •  Instrukcijas ir tik glītas, ka tās var glabāt uz kafijas galdiņa, tās palīdzēs izveidot projektu un mazināt ikdienas stresu ar mākslas un LEGO® iedvesmotas radošas atpūtas palīdzību.
  •  LEGO® Art komplekti ir lieliski piemēroti, lai tos izliktu apskatei plauktā vai pie sienas. Tie sniedz pieaugušajiem gandarījumu par būvēšanas procesu un ļauj izbaudīt aizrautību ar radošiem rokdarbiem.
  •  LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas, izliektas, skrāpētas un stieptas, lai nodrošinātu Disney Mikipeles sienas dekora detaļu atbilstību visstingrākajiem drošības standartiem pasaulē.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO ART zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis LEGO® 31202 ART Disney's Mickey Mouse – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir LEGO® 31202 ART Disney's Mickey Mouse.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

LEGO® 31202 ART Disney's Mickey Mouse

Kods: 4040101-4891
Svītrkods: 5702016914894
9309
13299
93,09 €
132,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs