+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Parts: 563
Vecums: 6-12 gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Dānija

Par preci

Iejūtieties Hārtleikas pilsētas varoņu tēlos ar 5 LEGO® Friends piederumiem, kas ir gluži kā īsti!

Izbaudi jautrību, būvējot LEGO® Friends piederumus, kuri ir gluži kā īsti. Rotaļājies ar tiem, lai tu un tavas draudzenes nokļūtu Hārtleikas pilsētas notikumu virpulī. Katrs modelis šajā lieliskajā LEGO® Friends komplektā 41346 "Draudzības kārba" raksturo vienu no Hārtleikas pilsētas meitenēm. Dziedi ar mikrofonu kā Andrea, izveido draugu–robotu kā Olivia, paņem līdzi rācijas, meklējot piedzīvojumus kā Mia, saņem sporta sacensību kausu kā Stefānija vai ar kameru iemūžini fotosesiju Emmas stilā. Klucīšu ir gana, lai uzbūvētu visus 5 modeļus vienlaikus!

  • Iepakojumā: 563 gab.
  • Piemērots bērniem no 6 līdz 12 gadiem

Bērniem noteikti patiks LEGO® Friends pasaule. Tajā klasisko LEGO būvēšanas pieredzi papildina iespēja izspēlēt dažādas lomu spēles ikdienas situācijas. Spēļu komplektos ir iekļautas piecas labākās draudzenes ar unikālu personību. Viņas dzīvo skaistā pilsētā ar neskaitāmiem mīlīgiem dzīvniekiem, par kuriem jārūpējas, veikaliem, kuros iepirkties, un mājām, kurās mitināties. Komplektos ir daudz piederumu un radošu detaļu, kas uzlabos jūsu bērna rotaļāšanās iespējas un rosinās radošu darbību. LEGO Friends stundām ilgi sniegs jautru un radošu rotaļāšanās prieku. 

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41346 LEGO® LEGO Friends Draudzības kārba – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41346 LEGO® LEGO Friends Draudzības kārba.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41346 LEGO® LEGO Friends Draudzības kārba

Kods: 4040101-3501
Svītrkods: 5702016111989
5999
59,99 €
59,99 €
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs