+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Vai tev ir apnicis līdzšinējais tēls? Dodies uz Hārtleikas pilsētas frizētavu, lai iegūtu pavisam jaunu frizūru! Pievienojies LEGO® Friends Emmai, kura dodas pie stilistes Nīnas, lai piedzīvotu pārvērtības. Vispirms izmazgā viņas matus gliemežvāka formas izlietnē, bet pēc tam paņem šķēres, lai matus apgrieztu. Kamēr frizūra izžūst, kopā padzeriet kafiju. Papildini frizūru ar lenti. Šī ir stilīga vieta, kur pavadīt laiku kopā ar draudzenēm!

Kur gan var būt vēl jaukāk satikties un papļāpāt ar draudzenēm? Šis frizētavas komplekts piedāvā neskaitāmus rotaļu scenārijus. Te ir daudz jauku piederumu, piemēram, rotaļu fēni un parūkas, kas rosinās iztēli. Ar LEGO® Friends komplektu Hārtleikas pilsētas frizētava (41391) bērni var lomu spēlēs iejusties klienta vai stilista tēlā, un te var izveidot pat vistrakāko griezumu.

Darbības norises vietas. Detalizētajās telpās bērni var redzēt, kā minilellīšu figūras pārvietojas pa frizētavu. Te ir jaukas detaļas — gliemežvāka formas izlietne, friziera krēsls, matu veidošanas darbavieta un kases aparāts. Kurš vēlas violetu poniju?

Kuplas instrukcijas. Visos LEGO® komplektos ir iekļautas neticami vienkāršas drukātas instrukcijas, bet komplektam Hārtleikas pilsētas frizētava ir pieejama arī uzlabotas būvēšanas iespēja. Lejupielādē lietotni LEGO® Life un atver sadaļu Instructions PLUS, lai piekļūtu tuvināšanas, pagriešanas un vizualizācijas režīmiem. Tā ir būvēšana digitālajā laikmetā!

  • Sniedz mazajiem stilistiem radošas rotaļas ar LEGO® Friends komplektu Hārtleikas pilsētas frizētava. Bērni var iztēloties, ka griež un ieveido matus, vai arī iejusties klienta lomā, kas dodas uz rotaļu frizētavu, lai iegūtu jaunu izskatu!
  • Komplektā ir daudz funkciju, kas rosinās iztēli. Iekļautas 2 minilellītes, 2 frizieru krēsli, izlietne matu mazgāšanai un daudz piederumu, piemēram, rotaļu matu sukas un parūkas, lai justos kā īstā salonā.
  • Bērniem patiks skatīties, kā minilellīšu izskats mainās, kad viņa ir pabijusi dažādās salona darbavietās. Un, lai jautrība būtu vēl lielāka, šeit var iegriezties arī minifigūras no jebkura cita LEGO® komplekta!
  • Komplektā "Hārtleikas pilsētas frizētava" (41391) ir 235 detaļas, un tā ir lieliska dāvana bērniem ar nelielu būvēšanas pieredzi un milzīgu iztēli. Tā būs lieliska dāvana dzimšana dienā, svētkos vai īpašā gadījumā bērniem no 6 gadu vecuma.●Rotaļu frizētavas aptuvenie izmēri: augstums 11 cm, garums 17 cm. Tā ir pietiekami maza, lai to visu laiku varētu turēt izliktu un pieejamu rotaļām. Bērni to var kombinēt ar citiem LEGO® komplektiem, lai rotaļas kļūtu vēl radošākas.
  • Lai Hārtleikas pilsētas frizētava varētu darboties, baterijas nav nepieciešamas. Radošo prieku atraisa vienkāršas instrukcijas, neliela būvēšanas pieredze un bērna aktīvā iztēle.
  • Vai tavs mazais būvētājs ir gatavs rotaļām? Lejupielādē lietotni LEGO® Life un palīdzi bērnam izmantot Instructions PLUS, lai apskatītu komplektu, izmantojot tuvināšanas, pagriešanas vai vizualizēšanas režīmu. Tā ir būvēšana digitālajā laikmetā!
  • Iepazīstini mazos būvētājus ar Hārtleikas pilsētas pasauli, kur LEGO® Friends meitenes jau gaida, lai kopā dotos bērna iztēles radītos piedzīvojumos!
  • LEGO® komplekti atbilst nozares visaugstākajiem standartiem un LEGO Group kvalitātes kritērijiem. Tie ir savienojami un saderīgi, klucīšus var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® Friends komplekti, klucīši un piederumi tiek maksimāli pārbaudīti, lai nodrošinātu ikviena LEGO rotaļu komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis LEGO® 41391 Friends Hārtleikas pilsētas frizētava – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir LEGO® 41391 Friends Hārtleikas pilsētas frizētava.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

LEGO® 41391 Friends Hārtleikas pilsētas frizētava

Kods: 4040101-4371
Svītrkods: 5702016618785
1469
2099
14,69 €
20,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs