+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Pacelieties debesīs, lai palīdzētu noklīdušam tīģerim. Ķerieties pie darba kopā ar Andrea, lidojot gaisa balonā un cenšoties izglābt tīģerēnu, kas ir nonācis pie mežonīga ūdenskrituma. Kolīdz tīģerēns ir nokļuvis drošībā, celieties augšup ar gaisa balonu. Atgriezušies uz zemes, palīdziet Emmai izpētīt tīģera mītnes alu. Izspēlējiet ainu, kurā dzīvnieki draiskojas aiz dārdošā ūdenskrituma ūdeņiem.

Ļaujiet bērniem pacelties gaisā un doties LEGO® Friends piedzīvojumā ar komplektu "Tīģera glābšana džungļos ar gaisa balonu" (41423). Bērni var iztēloties, kā viņi ceļas debesīs, lai glābtu tīģerēnu no ūdenskrituma. Šajā komplektā ir iekļauti 2 tīģerēni, kā arī papagaiļa un bruņurupucēna rotaļlieta. LEGO Friends ar lepnumu atbalsta National Geographic pētnieku darbu.

Daudz iespēju rotaļām. Šajā džungļu dzīvnieku glābšanas rotaļu komplektā ir daudz ideju savvaļas piedzīvojumu rotaļām. Bērni var vērot tīģerēnus viņu alas mājā vai arī izpētīt klinšaino ūdenskrituma apkārtni un pat atrast dimantus. Dramatiskākai situācijai viņi var izmantot saliekšanas funkciju, lai galvenie varoņi nonāktu burbuļojošajos ūdeņos un varētu notikt pārgalvīga gaisa balona glābšana.

Darbības norises vieta. Šie glābšanas rotaļu komplekti ļauj bērniem izjust aizraujošas misijas garšu! Arī pats būvēšanas process būs īsts piedzīvojums – šim komplektam LEGO Building Instructions lietotnē varēsiet atrast Instructions PLUS pamācību. Izmantojot palielināšanas, pagriešanas un vizualizācijas režīmus, bērni sajutīsies kā ļoti meistarīgi celtnieki!

  •  LEGO® Friends ar lepnumu atbalsta National Geographic pētnieku darbu, kuru radošums, zinātkāre un mīlestība motivē glābt apdraudētas sugas mūsu džungļos, un palīdzēt veidot labāku pasauli mums visiem.
  •  Ļaujiet bērniem iegrimt aizraujošos savvaļas piedzīvojumos ar šo krāsaino un detalizēto uzbūvējamo klucīšu gaisa balona rotaļlietu, kas domāta bērniem, kam patīk spraiga rotaļāšanās, dabas izpēte un rūpes par dzīvniekiem.
  •  Bērni var izgudrot aizraujošus džungļu sižetus, kuros iesaistīts no klucīšiem uzbūvētais gaisa balons, LEGO® Friends Emma un Andrea uzbūvējamās minilellītes figūras, 2 rotaļu tīģerēni un vēl dažas piemīlīgas dzīvnieku figūras.
  •  Bērniem patiks iztēloties lidojumu rotaļu gaisa balonā un groza sašūpināšana, lai tīģerēni varētu tajā ielēkt. Ūdenskritumam ir 2 funkcijas, kas ļauj bērniem iegrūst mūsu varoņus ūdenī un padarīt rotaļu dramatiskāku.
  •  Šis 302 detaļu tīģeru rotaļu komplekts piedāvā plašas spēļu iespējas, un tas ir lieliska dāvana dzimšanas dienā, Ziemassvētkos vai citos svētkos gan zēniem, gan meitenēm no 7 gadu vecuma, kam patīk radošas spēles ar dzīvniekiem un jautras rotaļlietas.
  •  Ūdenskrituma izmērs ir vairāk nekā 15 cm augstumā un 11 cm platumā, tādēļ tas būs ideāls apskates priekšmets. Tā kā tas ir saderīgs ar visiem LEGO® komplektiem, bērni var to apvienot ar citiem LEGO klucīšiem, iegūstot patiešām radošu rotaļu komplektu.
  •  Šīs spraigās spēles sākšanai nav nepieciešamas baterijas. Manuālās saliekšanas funkcijas padara spēli dinamiskāku, savukārt lāsmojošie klucīši piešķir kaskādei krītoša ūdens ilūziju.
  •  Bērni vēl nav iepazinušies ar LEGO® rotaļlietām? LEGO komplektiem ir saprotama pamācība, kas atvieglos būvniecību. Šim komplektam LEGO Building Instructions aplikācijā ir arī Instructions PLUS pamācība, kurā jaunieši var pagriezt un palielināt sava komplekta attēlu.
  •  LEGO® klucīši atbilst augstākajiem nozares standartiem un LEGO Group striktajiem kvalitātes kritērijiem, nodrošinot ka tos vienmēr var viegli savienot un atvienot – un tā tas ir bijis kopš 1958. gada.
  •  LEGO® Friends klucīši un būvēšanas komplekti tiek pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē. Tie pat varētu izturēt tīģerēnu uzbrukumu!
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41423 LEGO® Friends Tīģera glābšana džungļos ar gaisa balonu – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41423 LEGO® Friends Tīģera glābšana džungļos ar gaisa balonu.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41423 LEGO® Friends Tīģera glābšana džungļos ar gaisa balonu

Kods: 4040101-4657
Svītrkods: 5702016619089
4699
46,99 €
46,99 €
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs