+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Stefānija čakli darbojas ceptuvē. Viņa cep gardas kūkas. Palīdzi viņai tās izrotāt! Izliec gatavos našķus vitrīnās pie veikala logiem, lai ikviens tos varētu redzēt. Olīvija piegādā kūkas, braucot ar mopēdu. Kad viņa piebrauc pie lodziņa, saliec kūkas uz lieliskā mopēda. Kad darbs ir pabeigts, pievienojies meitenēm, kuras pie āra galdiņa bauda tasi kafijas un gardas uzkodas un rotaļājas ar sunīti Dash.

Palīdzi bērniem pilnveidot būvēšanas prasmes ar šo jauko dāvanu — komplektu "Hārtleikas pilsētas ceptuve" (41440). Ar šo vienkāršo kafejnīcas komplektu bērni var pievienoties LEGO® Friends Stefānijai un Olīvijai, kuras izliek vitrīnā gardumus un bauda tos kopā ar draugiem.

Mācies būvēt. LEGO 4+ ceptuves komplektā ir daudz detaļu aizraujošām rotaļām. Katrā klucīšu paciņā ir viens modelis un tēls, lai bērni varētu ātri uzbūvēt modeļus un ļauties rotaļu priekam! Komplektā ir 2 sākuma klucīši — daļēji uzbūvētas pamatnes.

Prieks visai ģimenei. 4+ komplekti ir lielisks veids, kā pieaugušie var iepazīstināt bērnus ar būvēšanas prieku. Sākt būvēt ir viegli — komplektam ir gan drukāta instrukcija, gan iespēja Instructions PLUS, kas pieejama bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions. Tajā ir tuvināšanas, vizualizācijas un pagriešanas rīki, kas palīdz bērniem būvēšanas procesā. Te var arī saglabāt informāciju par paveikto, lai jebkurā laikā atsāktu būvēšanu tieši tur, kur tā tika pārtraukta.

  • Vērtīgais komplekts "Hārtleikas pilsētas ceptuve" (41440) palīdz bērniem apgūt būvēšanas prasmes, lomu spēlēs atveidojot darbu kafejnīcā, kūku piegādi ar lielisku mopēdu un laika pavadīšanu ar draugiem.
  •  Šajā kompaktajā ceptuves komplektā iekļauti 3 tēli (tostarp mīlīga suņa figūra) neierobežotam lomu spēļu priekam. Sākuma klucīši palīdzēs sākt būvēšanu, lai paliktu vairāk laika rotaļām!
  •  Šajā LEGO® Friends komplektā ir daudz jauku ceptuves piederumu, tostarp kliņģeris, šķīvis, ķivere, krūze, saldējuma karote, kruasāns, kūka, pīrāgs un kauliņš sunim.
  •  Jauka dzimšanas dienas dāvana zēnam vai meitenei no 4 gadu vecuma, ko vēlies palutināt. Par labiem darbiem apbalvo bērnu ar radošu dāvanu, kas sniegs izklaidi daudzu stundu garumā un palīdzēs apgūt būvēšanu.
  •  Šis komplekts ir aptuveni 13 cm plats, un tas neaizņem daudz vietas, izlikts apskatei. Tas ir saderīgs ar visiem LEGO® klucīšiem, tāpēc to var paplašināt, kad bērna būvēšanas iemaņas pilnveidojas.
  •  Vai vēlies, lai būvēšana mazajiem būvētājiem sniegtu vēl vairāk prieka? Tagad tas ir iespējams ar digitālo pamācību Instructions PLUS! Ar tuvināšanas, pagriešanas, vizualizēšanas un saglabāšanas režīmiem būvēšana būs īsta izprieca.
  •  4+ rotaļu komplekti piedāvā jautru veidu, kā bērniem ar vienkāršām darbībām apgūt būvēšanu un stiprināt pārliecību par saviem spēkiem. Ar tiem bērni un pieaugušie var atklāt, cik jauki ir būvēt un rotaļāties kopā.
  •  LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli tās satvert un ar tām būvēt — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® klucīši un detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai tie atbilstu stingriem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41440 LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas ceptuve – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41440 LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas ceptuve.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41440 LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas ceptuve

Kods: 4040101-4893
Svītrkods: 5702016913118
1399
1999
13,99 €
19,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs