+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Palīdziet bērniem atrast mājas saviem dzīvniekiem, izmantojot kolekcionējamo rotaļlietu LEGO Friends Animal Shelter Cafe (41699). Dzīvniekus mīloši bērni var palīdzēt Prijankai izglābt klaiņojošus dzīvniekus un nogādāt tos patversmē, kur tos varēs aprūpēt.

Produkta īpašības:

  • Komplektā ir 2 lelles, 1 suns, 1 kucēns un 1 kaķēns, glābšanas trīsritenis, dzīvnieku patversme un kafejnīca ar vietu, kur sēdēt ārā un iekšā.
  • Bērni var glābt pilsētas dzīvniekus ar LEGO Friends Olīviju, parūpēties par tiem patversmē, nodrošināt ēdienu un dzērienu vai iepazīstināt savus mīluļus ar saviem jaunajiem saimniekiem.
  • Iespaidīgas detaļas, piemēram, zīme "pieglaudies pie manis", zīdīšanas pudelīte, dzīvnieku vanna un kastīte ar aprūpes vēstuli palīdz bērniem radīt nebeidzamus dzīvnieku kopšanas stāstus.
  • Atjautīga dzimšanas dienas dāvanas ideja bērniem no 6 gadu vecuma. Šis dzīvnieku spēļu komplekts aizraus zēnus un meitenes, kuriem patīk spēlēties ar dzīvnieku kopšanas rotaļlietām.
  • 13 cm augstā un 22 cm platā radošā dāvana būs ideāls rotājums lielajai suņa un kaķa zīmei uz centrālā jumta.
  • Izmantojot digitālo ceļvedi, konstruēšana ir vēl jautrāka. Tas ir pieejams LEGO Building Instructions programmā - tajā ir ērti tālummaiņas un pagriešanas rīki, kas palīdz bērniem apskatīt konstruējamo modeli.
  • Iepazīstiniet bērnus ar LEGO Friends komplektiem, kas palīdz bērniem saprast, cik svarīgi ir rūpēties vienam par otru, un satikt leļļu tēlus, kas ir ļoti līdzīgi viņiem pašiem.
  • LEGO Friends komplekti atbilst nozares stingrākajiem standartiem, lai nodrošinātu vienmērīgu kvalitāti, saderību un uzticamu savienojamību.
  • LEGO sastāvdaļas tiek mētātas, karsētas, saspiestas, pagrieztas un analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.

41699_lifestyle-62d64119c5a21.jpg

Komplekts, kas palīdz atrast mājas dzīvniekiem

Jautrs rotaļu komplekts, ar kuru bērni var atveidot dzīvnieku adoptēšanu Hārtleikas pilsētā.

41699_hero-62d641353f28e.jpg

Daudzpusīga rotaļlieta

292 detaļas. Komplektā ir 2 minilellītes, rotaļu suns, kucēns un kaķēns, kravas velosipēds, adoptēšanas centrs un kafejnīca.

41699_build-62d6414aa58c9.jpg

Ierosme bērnu iztēlei

Šis dzīvnieku aprūpes komplekts iedvesmos aizvien jauniem stāstiem un palīdzēs paust gādību.

41699_inthebox-62d641627f452.jpg

Lieliska dāvana dzīvnieku mīļotājiem

Savieno ar citiem LEGO Friends komplektiem jautrām, gādīgām rotaļām. Komplekti jāiegādājas atsevišķi.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41699 LEGO® Friends Mājdzīvnieku adoptēšanas kafejnīca – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41699 LEGO® Friends Mājdzīvnieku adoptēšanas kafejnīca.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41699 LEGO® Friends Mājdzīvnieku adoptēšanas kafejnīca

Kods: 4040101-5432
Svītrkods: 5702017152738
2099
2999
20,99 €
29,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs