+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Palieliniet mazo astronautu interesi par kosmosu stratosfērā, izmantojot Olivia Space Academy (41713) spēļu komplektu. Bērni no 8 gadu vecuma var trenēties ar LEGO Friends un doties kosmosa piedzīvojumā. Komplektā ir iekļautas autentiskas funkcijas, sākot no atkārtoti lietojamiem kosmosa kuģu paātrinātājiem līdz virtuālās realitātes simulatoram. Bērni ne tikai spēlējas, bet arī jautri mācās – visi akadēmijā izmantotie attēli ir zinātniski pareizi  un ar īstām kosmosa lidojumu formulām.

Produkta īpašības:

  • Rotaļlietu kosmosa kuģis ar autentiskām detaļām. Šajā komplektā ir iekļautas atkārtoti lietojamā kosmosa kuģa programmas funkcijas un atkārtoti lietojams kosmosa kuģa modelis, akadēmijas ēka, teleskops un 4 LEGO Friends varoņi.
  • Lielisks veids, lai apmācītu bērnus kļūt par astronautiem, lidot ar rotaļlietu atkārtoti lietojamu kosmosa kuģi, iziet kosmosā un meklēt jaunas galaktikas debesīs.
  • Radoša dāvana kosmosa rotaļlietu cienītājiem. Šī zinātniskā rotaļlieta būs jautrs izaicinājums mazajiem dizaineriem no 8 gadu vecuma, kuriem patiks konstruēt un demonstrēt atkārtoti lietojamu kosmosa kuģa modeli.
  • Pateicoties daudzajiem zinātniski pareizajiem šīs kolekcijas elementiem, zinātnes cienītāji uzzinās vairāk par kosmosu un astronautu apmācību.
  • Akadēmijas ēka ir 26 cm augsta, 21 cm plata un 10 cm dziļa, un atkārtoti lietojamais kosmosa kuģis ir 8 cm augsts, 23 cm garš un 15 cm plats.
  • Fantastiska būvniecības pieredze. Izmantojot LEGO būvniecības instrukciju lietotni, mazie zinātnes cienītāji var tuvināt, pagriezt un vizualizēt sava modeļa digitālo versiju.
  • Spēle, kas rosina mācīties. LEGO Friends rotaļlietas ir izstrādātas, lai palīdzētu bērniem izpētīt savus vaļaspriekus un apkārtējās pasaules uztveri ar viņiem tuviem varoņiem.
  • Augstākā kvalitāte, bez kompromisiem. LEGO spēļu komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem un nodrošina drošus savienojumus un izturīgus modeļus.
  • LEGO Friends komplekti tiek rūpīgi pārbaudīti, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.

41713_lifestyle-62d64b61ebc42.jpg

Kosmosa akadēmija paceļ iztēli spārnos

Iedvesmo zinātnes fanus no 8 gadu vecuma pētīt kosmosu daudzu stundu garumā ar komplektu, kurā ir tehniski precīzas detaļas.

41713_hero-62d64b7294804.jpg

Aizraujoša būvēšana un rotaļas

Ļaujies būvēšanai un izveido kosmosa akadēmiju ar klases telpu un misijas vadības centru, kosmosa kuģi un observatoriju.

41713_inthebox-62d64b9728fae.jpg

Kosmiska dāvana

Iepriecini mazos kosmosa fanus ar daudzpusīgo komplektu, kurā Olīvija īsteno savu sapni un dodas mācīties kosmosa akadēmijā.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41713 LEGO® Friends Olīvijas kosmosa akadēmija – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41713 LEGO® Friends Olīvijas kosmosa akadēmija.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41713 LEGO® Friends Olīvijas kosmosa akadēmija

Kods: 4040101-5491
Svītrkods: 5702017154121
5599
7999
55,99 €
79,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs