+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Mazajiem gardumu faniem no 4 gadu vecuma patiks izdomāt stāstus ar LEGO Friends būvējamo komplektu "Virtuļu veikals" 41723. Radošā rotaļlieta palīdz bērniem mācīties būvēt un radoši darboties kopā ar mākslinieciski noskaņoto Liannu un smalkmaizīšu fanu Leo. Liannas optimisms un aizrautība nozīmē, ka viņa ir lieliska draudzene Leo, kurš nupat pārcēlies uz pilsētu. Iekļauti tādi piederumi kā bļoda, ogas, krūze, 3 virtuļi, sula, nauda, 2 krēsli un galds, lai bērni varētu mācīties rotaļājoties un gatavot gardumus.

Mazo būvētāju iedvesmošana

LEGO 4+ komplekti ir veidoti tā, lai bērni varētu ātri uzbūvēt kaut ko aizraujošu. Iekļauts noderīgs sākuma klucītis — izturīga pamatne, uz kuras bērni būvē savu rotaļu virtuļu veikalu. Dodies intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā kopā ar bērnu un lietotni LEGO Builder. Pietuvini un pagriez modeļus trīs dimensijās, saglabā modeļus un seko līdzi progresam.

Laipni lūdzam jaunajā Hārtleikas pilsētas paaudzē!

Bērni var iegūt draugus, atklāt aizraujošasvietas un izspēlēt reālus piedzīvojumus LEGO Friends pasaulē.

  • Virtuļu veikala rotaļu komplekts bērniem no 4 gadu vecuma. Iepazīstini radošos zēnus un meitenes ar LEGO būvēšanas pasauli un lomu spēlēm šajā LEGO Friends rotaļu komplektā "Virtuļu veikals" (41723).
  • Iekļautas 2 minilellītes. Rotaļu komplektu papildina LEGO Friends tēli Lianna un Leo, ēdienu pasūtīšanas lodziņš un dažādi piederumi, tostarp motorollers, putns, virtuļi, sula, nauda, galds un 2 krēsli.
  • Iztēles bagātas lomu spēles. Ar šo radošo LEGO dāvanu bērniem mazie būvētāji mācās rotaļājoties un izrotā veikala logu ar 3 virtuļiem, lai tas būtu gatavs apmeklētājiem.
  • Pārsteigums jebkuram brīdim. Šis LEGO Friends rotaļu komplekts ir interesanta dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat maziem radošo rotaļu cienītājiem no 4 gadu vecuma.
  • Radīts tieši mazajām rociņām. Šī rotaļu LEGO Friends virtuļu veikala aptuvenie izmēri: augstums 8 cm, platums 8 cm, dziļums 8 cm
  • Iekļauts sākuma klucītis. Šajā komplektā ir parocīgs sākuma klucītis un “ātrās sākšanas” elementi,kas palīdz bērniem būvēt ar pārliecību par saviem spēkiem.
  • Intuitīvas instrukcijas. Lietotne LEGO Builder rāda tev un bērnam ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Jauna Hārtleikas pilsētas paaudze. 2023. gadā LEGO Friends pasaule kļuva plašāka, ieviešot jaunus tēlus un jaunas vietas, lai iedvesmotu uz jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41723_lifestyle-63b7daf86b63e.jpg

Iepazīsties ar jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iedvesmo bērnus attīstīt savas aizraušanās, pētot jauno LEGO Friends pasauli ar dažādiem tēliem.

41723_hero-63b7db08b7f71.jpg

Dāvana mazajiem maizniekiem

Iedvesmo radošas rotaļas mazajiem cepšanas faniem, mācoties būvēt ar LEGO klucīšiem.

6-63b7db6fbd7b1.jpg

Svaigi cepti

Lianna dekorē veikala skatlogu ar virtuļiem.

Smaidīga apkalpošana

Nodod gardumus un saņem naudu caur lodziņu.

Virtuļu veikala piederumi

Iekļauta bļoda, ogas, virtuļi, nauda, tasīte un sula.

41723_build-63b7db8c1782e.jpg

Kopā pavadīts laiks

Palīdzi bērnam attīstīt jaunas prasmes, kopīgi būvējot un rotaļājoties.

41723_inthebox-63b7db9db753f.jpg

Izpēti jaunus hobijus un intereses

Apskati citus LEGO Friends komplektus (jāiegādājas atsevišķi), lai atklātu vairāk tēlu un iedvesmas radošām rotaļām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41723 LEGO® Friends Virtuļu veikals – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41723 LEGO® Friends Virtuļu veikals.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41723 LEGO® Friends Virtuļu veikals

Kods: 4040101-5984
Svītrkods: 5702017398853
699
999
6,99 €
9,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs