+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Bēni no 4 gadu vecuma, kas dievina rotaļas pludmalē, var izspēlēt stāstus ar būvējamo LEGO® Friends komplektu “Jautrais pludmales bagijs” (41725). Šis rotaļu komplekts palīdz bērniem mācīties būvēt, kamēr bērni izspēlē radošus stāstus ar Liannas un Zaka tēliem. Enerģijas un entuziasma pilnā Lianna un draudzīgais Zaks ir lieliski draugi. Aksesuāri ietver nelielu ledusskapi ar banānu un saldējumu. Komplektā iekļauts arī rotaļu pludmales bagijs un vilnis, kā arī mopsis un delfīns.

Iedvesma mazajiem būvētājiem

LEGO 4+ komplekti ir veidoti tā, lai bērni varētu ātri uzbūvēt kaut ko aizraujošu. Iekļauts noderīgs sākuma klucītis — izturīga pamatne, uz kuras bērni var būvēt jautras ainas. Dodies intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā kopā ar bērnu un lietotni LEGO Builder, kur modeļus var tuvināt un grozīt trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

Laipni lūdzam jaunajā Hārtleikas pilsētas paaudzē

Bērni var iegūt draugus, atklāt aizraujošas vietas un izspēlēt reālus piedzīvojumus LEGO Friends pasaulē.

  • Jautrība pludmalē bērniem no 4 gadu vecuma. Iepazīstini radošos bērnus ar LEGO® būvēšanas pasauli un lomu spēlēm šajā LEGO Friends rotaļu komplektā "Jautrais pludmales bagijs" (41725).
  • 2 minilellītes un aksesuāri. Komplekts ietver LEGO® Friends tēlus Linnu un Zaku, mājdzīvnieka mopša tēlu, kā arī delfīnu, rotaļu pludmales bagiju, ledusskapi un viļņa aksesuāru.
  • Iztēles bagātas lomu spēles. Šī radošā LEGO® dāvana ļauj mazajiem būvētājiem mācīties caur rotaļām, ar tēliem un aksesuāriem izspēlējot piedzīvojumus piekrastē.
  • Pārsteigums jebkuram brīdim. Šis LEGO® Friends rotaļu komplekts ir interesanta dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat maziem radošo rotaļu cienītājiem no 4 gadu vecuma.
  • Mazajiem būvētājiem piemērots izmērs. Rotaļu pludmales bagija aptuvenie izmēri kopā ar motorolleru: augstums 5 cm, garums 9 cm, platums 5 cm.
  • Iekļauts sākuma klucītis. Šajā komplektā ir parocīgs sākuma klucītis un “ātrās sākšanas” elementi, kas palīdz bērniem būvēt ar pārliecību par saviem spēkiem.
  • Intuitīvas pamācības. Lietotne LEGO® Builder rādīs tev un mazajam ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā. Kopš 2023. gada janvāra LEGO® Friends pasauli papildina jauni tēli un jaunas vietas, kas iedvesmos jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēctās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41725_lifestyle-6487f9880d174.jpg

Satiec jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iepazīstini bērnus ar mūsdienīgiem draudzību stāstiem jaunajā un dažādiem tēliem bagātajā LEGO® Friends komplektu paaudzē.

41725_hero-6487f9986f2d3.jpg

Jauks komplekts bērniem, kuri mācās būvēt

Mācību un būvēšanas jautrā pludmales bagija komplekts rosina bērnu iztēli radošās rotaļās pludmalē.

41725_build-6487f9a822843.jpg

Kopā pavadīts laiks

Palīdzi bērnam attīstīt jaunas prasmes, kopīgi būvējot un rotaļājoties.

41725_inthebox-6487f9b098189.jpg

Dāvana radošiem bērniem

Šis komplekts ir lieliska dāvana bērniem, kuriem patīk būvējamas rotaļlietas un lomu spēles.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41725 LEGO® Friends Jautrais pludmales bagijs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41725 LEGO® Friends Jautrais pludmales bagijs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41725 LEGO® Friends Jautrais pludmales bagijs

Kods: 4040101-6385
Svītrkods: 5702017412849
799
999
7,99 €
7,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs