+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Atklājiet māju, kas piepildīta ar draudzību, izmantojot šo LEGO Friends rudens māju (41730). Mājā ir daudzas telpas, ko izpētīt, tostarp virtuve, mājīga viesistaba, ēdamistaba, vannas istaba un rudens dabas tematikas guļamistaba. Arī āra zonā ir daudz azarta, tostarp balkons ar teleskopu, piezīmju grāmatiņu un binokli, kur draugi var novērot putnus.

Jauns veids, kā spēlēt

Ļaujiet LEGO Builder lietotnei vadīt savu bērnu intuitīvā būves piedzīvojumā, kas ļauj tuvināt un pagriezt modeļus 3D skatā, saglabāt komplektus un izsekot viņu progresam.

Laipni lūdzam iepazīties ar Hārtleikas pilsētas jauno paaudzi

LEGO Friends pasaulē bērni var veidot draudzību, atklāt aizraujošas vietas un izspēlēt reālus piedzīvojumus.

  • Māja, kas piepildīta ar draudzību — mudiniet bērnus vecumā no 7 gadiem veidot savus draudzības stāstus ar šo lielisko LEGO Friends rudens māju (41730)
  • Četras minilelles un aksesuāri — ietver LEGO Friends varoņus Rudens, Leo un Aliju, kā arī mammu Miju, suni Deizija un ģimenes kumeļu, kā arī daudz aksesuāru radošām spēlēm.
  • Iededziet aizraušanos — atklājiet aksesuārus, kas iedvesmoti no draugu vaļaspriekiem, tostarp teleskopu, piezīmju grāmatiņu un binokli, cepšanas traukus, ķirbjus, ābolus, krūzes, kā arī barību ganei Deizijai
  • Izpētiet māju - bērni var uzbūvēt un izpētīt dažādas telpas Rudens mājā, tostarp virtuvi, dzīvojamo istabu, ēdamistabu, vannas istabu, rudens guļamistabu un balkonu
  • Izmēri — rudens mājas izmēri ir vairāk nekā 9 collas (23 cm) augsts, 30 cm plats un 9 cm dziļš.
  • Palīdzīga roka – atrodiet intuitīvus būvēšanas norādījumus lietotnē LEGO Builder, kur bērni var tuvināt un pagriezt modeļus 3D skatā, izsekot progresam un saglabāt komplektus, vienlaikus attīstot jaunas prasmes.
  • Jaunā Hārtleikas pilsētas paaudze — 2023. gada janvārī LEGO Friends visums paplašinājās, iekļaujot jaunus varoņus un vietas, lai iedvesmotu vēl vairāk lomu spēles
  • Kvalitatīvs produkts — visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu nemainīgu kvalitāti, savietojamību un vieglu būvēšanas pieredzi — kopš 1958. gada
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO Friends klucīši un detaļas tiek nomestas, karsētas, drupinātas, savītas un analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.

41730_lifestyle-64213ec33c849.jpg

Iepazīsties ar jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iedvesmo bērnus attīstīt savas aizraušanās, pētot jauno LEGO Friends pasauli ar dažādiem tēliem.

41730_hero-64213eddc7271.jpg

Pilna māja stāstu aizraujošām rotaļām

Kad modeļa būvēšana ir pabeigta, bērni var iegrimt gardumu cepšanas lomu spēlē un poniju aprūpes stāstos.

41730_inthebox-64213ef7db85b.jpg
Izpēti jaunus hobijus un intereses
Apskati citus LEGO Friends komplektus (jāiegādājas atsevišķi), lai atklātu vairāk tēlu un iedvesmas radošām rotaļām.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41730 LEGO® Friends Otumas māja – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41730 LEGO® Friends Otumas māja.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41730 LEGO® Friends Otumas māja

Kods: 4040101-5990
Svītrkods: 5702017415062
6399
7999
63,99 €
79,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs