+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Bērni no 6 gadu vecuma var izdomāt paši savus aizraujošos stāstus ar LEGO Friends būvēšanas komplektu "Alijas istaba" (41740). Ir tik daudz, ko atklāt, kad Peislija un Alija pirms došanās pie miera kopā raksta stāstus. Istaba atspoguļo Alijas centīgo raksturu — te ir tādi piederumi kā skolas uzdevumi, grozāms krēsls, klēpjdators, grāmata, lampa un kauss. Bērniem patiks īpašie elementi, piemēram, pārbaudes darbs ar vērtējumu F, ko Alija paslēpusi zem kaudzes ar darbiem, kuros vērtējums ir A! Varbūt Peislija var palīdzēt viņai iemācīties nebūt tik prasīgai pret sevi. Kad pienācis laiks atpūtai, izmanto lielo ekrānu, lai skatītos filmas, un suņu rotaļlietas, lai parotaļātos ar Alijas suņuku.

Instrukcijas mazajiem būvētājiem

Bērni var izbaudīt vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā

Bērni var iegūt draugus, atklāt aizraujošas vietas un izspēlēt reālus piedzīvojumus LEGO Friends pasaulē.

Produkta īpašības:

  • Bērnistabas rotaļu komplekts radošai jautrībai. Bērni no 6 gadu vecuma var radīt paši savus aizraujošos stāstus ar LEGO Friends būvēšanas rotaļu komplektu "Alijas istaba" (41740).
  • Iekļautas 2 minilellītes. Rotaļu komplektā ir LEGO Friends minilellītes Alija un Peislija, kā arī suņuka Airas figūra.
  • Atraisi bērnu iztēli. Šis komplekts ir radīts rotaļām, un bērni var paši izdomāt aizvien jaunus stāstus par nakšņošanu pie draugiem, iedvesmojoties no centīgās Alijas un viņas draudzības ar kautrīgo Peisliju.
  • Daudz piederumu. Komplektā ir iekļauts grozāms krēsls, galds, ekrāns, kurā skatīties filmas, 2 gultas un daudz piederumu, tostarp skolas uzdevumi, suņu rotaļlietas, klēpjdators, grāmata, telefons, lampa un kauss.
  • Dāvanas ideja bērniem. Šis LEGO Friends rotaļu komplekts būs jauka dāvana, lai iepriecinātu bērnus, kuriem patīk pašiem izdomāt stāstus
  • Kā radīta rotaļām. Rotaļlieta ir aptuveni 8 cm augsta, 13 cm plata un 10 cm dziļa.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, kamēr bērns attīsta jaunas prasmes.
  • Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā. Kopš 2023. gada janvāra LEGO Friends pasauli papildina jauni tēli un jaunas vietas, kas iedvesmos jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Izstrādāts, domājot par kvalitāti. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli.
  • Droša izvēle. LEGO Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41740_lifestyle-6421599ced4ce.jpg

Iepazīsties ar jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Atklāj jauno LEGO Friends paaudzi, kurā bērni var iepazīt draudzību ar dažādu tēlu palīdzību.

41740_hero-642159a7444ba.jpg

Radošs komplekts bērniem, kam patīk lomu spēles

Bērniem, kam patīk nakšņot pie draugiem, šajā istabu komplektā būs daudz atklājumu, tajā iekļautas 2 minilellītes un piederumi.

41740_build-642159b3bcd3f.jpg

Bagātina bērnu iztēli

Bērni attīsta radošās prasmes, izspēlējot lomu spēles ar minilellītēm Aliju un Peisliju.

41740_inthebox-642159bf79066.jpg

Iepazīsti jaunas aizraušanās

Apskati citus LEGO Friends komplektus (jāiegādājas atsevišķi) radošai jautrībai un bērnu lomu spēlēm par draudzību.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41740 LEGO® Friends Alijas istaba – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41740 LEGO® Friends Alijas istaba.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41740 LEGO® Friends Alijas istaba

Kods: 4040101-5997
Svītrkods: 5702017415253
1699
1999
16,99 €
19,99 €
-15% vairums precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-01
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs