+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Iepriecini sporta cienītājus no 8 gadu vecuma ar šo LEGO® Friends rotaļlietu "Sporta centrs" (41744). Komplektā iekļautas 4 minilellītes un daudzi piederumi. Tas ietver 1 laukumu, ko var pārveidot, pievienojot citu sporta veidu vārtus un tīklus. Komplektā ir iekļauti arī minilellīšu turētāji un dažādas bumbas, lai bērni var likt varoņiem spēlēt pa īstam. Pēc futbola treniņa samaini vārtus pret tenisa tīklu un raidi tam pāri bumbas. Tad uzliec basketbola grozu un mācies tajā trāpīt. Ir arī rezultātu tablo un vieta, kur turēt bumbas drošībā. Sporta centra ēkas iekšpusē bērni var izpētīt sporta zāli, kāpšanas sienu un ģērbtuves.

Vairo jautrību

Bērni var izbaudīt vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

Satiec jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iedvesmo bērnus attīstīt savas aizraušanās, pētot jauno LEGO® Friends pasauli ar dažādiem tēliem.

  • Sporta spēles lomās bērniem no 8 gadu vecuma. Bērni var izzināt virkni dažādu sporta veidu un draudzību stāstu, būvējot un pētot šo aizraujošo LEGO® Friends Sporta centra rotaļlietu (41744).
  • 4 minilellītes un piederumi. Komplektā ir iekļauti LEGO® Friends varoņi Niko, Leo, Ivana un Hanna, kā arī daudz piederumu futbola, basketbola un tenisa treniņiem.
  • Dažādi sporta veidi. Bērni var uzbūvēt sporta centru un spēlēt dažādas sporta spēles, izmantojot minilellīšu turētājus un bumbas. Viņi var pārvērst futbola laukumu tenisa vai basketbola laukumā.
  • Radīts radošām rotaļām. Iekļauti tādi piederumi kā mūzikas kaste, pirmās palīdzības komplekts, ķivere, medaļa, asins cukura līmeņa mērītājs, trofejas, 4 ūdens pudeles, sarkanas un dzeltenas kartītes, matu fēns un citi.
  • LEGO® dāvana sporta entuziastiem. Šis uzbūvējamais rotaļu komplekts ir dāvanas ideja jebkuram bērnam no 8 gadu vecuma, kam patīk sports un draudzīgas rotaļas lomās.
  • Mazajiem būvētājiem piemērots izmērs. LEGO® Friends sporta centra aptuvenie izmēri: augstums 20 cm, platums 27 cm, dziļums 17 cm.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā. Kopš 2023. gada janvāra LEGO® Friends pasauli papildina jauni tēli un jaunas vietas, kas iedvesmos jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli – un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41744_lifestyle-6488071428525.jpg

Satiec jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iedvesmo bērnus attīstīt savas aizraušanās, pētot jauno LEGO® Friends pasauli ar dažādajiem tēliem.

41744_hero-64880720f04ce.jpg

Iedrošini aizraušanos ar sportu

Sporta centra komplekts ar spēlētājiem, bumbām un tīkliem ļaus bērniem, kuriem patīk sports, izspēlēt dažādas nodarbes.

41744_build-6488073606e8b.jpg

Sporta lomu spēles

Komplekts ar futbola, basketbola, tenisa un alpīnisma piederumiem ļaus bērniem veidot radošus stāstus.

41744_inthebox-6488073dae4ee.jpg

Dāvana jauniem sporta faniem

Šis komplekts ir lieliska izvēle bērniem, kuriem patīk sports un draudzības stāsti. Jaukā dāvana noteikti iepriecinās!

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41744 LEGO® Friends Sporta centrs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41744 LEGO® Friends Sporta centrs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41744 LEGO® Friends Sporta centrs

Kods: 4040101-6389
Svītrkods: 5702017415277
6479
10799
64,79 €
64,79 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs