+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērni no 4 gadu vecuma, kas dievina zirgus un rūpes par dzīvniekiem, var izdomāt daudzus iedvesmojošus stāstus ar šo staļļa LEGO® Friends būvējamo komplektu "Zirgu apmācības" (41746). Šis rotaļu komplekts palīdz bērniem apgūt būvēšanas prasmes, un tajā iekļautas Alijas un Mia minilellītes, kā arī 2 zirgu figūras un piederumi radošām rotaļām. Bērni var izzināt Alijas un viņas draudzenes mammas Mia savstarpējās attiecības — abas vieno kopīgā mīlestība pret zirgiem.

Iedvesma mazajiem būvētājiem

LEGO 4+ komplekti ir veidoti tā, lai bērni varētu ātri uzbūvēt kaut ko aizraujošu. Iekļauts noderīgs sākuma klucītis – izturīga pamatne, uz kuras bērni var būvēt ainas. Dodies intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā kopā ar bērniem un lietotni LEGO Builder, kur modeļus var tuvināt un grozīt trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

Laipni lūdzam jaunajā Hārtleikas pilsētas paaudzē

Bērni var iegūt draugus, atklāt aizraujošas vietas un izspēlēt reālus piedzīvojumus LEGO Friends pasaulē.

  • Būvēšanas un rotaļu prieks bērniem no 4 gadu vecuma. Iedvesmo bērnus izzināt zirgu aprūpes pasauli ar šo LEGO® Friends rotaļu komplektu "Zirgu apmācības" (41746), kurā iekļauts rotaļu zirgu stallis.
  • 2 minilellītes un piederumi. Komplektā ir iekļauti LEGO® Friends tēli Alija un Mia, kā arī zirga tēls, kumeliņa tēls un daudz piederumu.
  • Iztēli raisoša rotaļa lomās. Piederumi ietver 2 barjeras, zirga kaku, sienu, sedlus, binokli, grābekli, spaini, šampūnu, ābolu, burkānu, trofeju un ķiveri Alijai.
  • Īpaša dāvana. Šis LEGO® Friends komplekts būs jautra dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat bērniem no 4 gadu vecuma, kam patīk būvēšana un radošas rotaļas.
  • Izmēri. Rotaļu zirgu stallis ir aptuveni 12 cm augsts, 19 cm plats un 11 cm dziļš.
  • Iekļauts sākuma klucītis. Šajā komplektā ir parocīgs sākuma klucītis un “ātrās sākšanas” elementi, kas palīdzēs bērniem būvēt rotaļu zirgu stalli ar pārliecību par saviem spēkiem.
  • Intuitīvas pamācības. Lietotne LEGO® Builder rādīs tev un mazajam ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā. Kopš 2023. gada janvāra LEGO® Friends pasauli papildina jauni tēli un jaunas vietas, kas iedvesmos jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli – un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41746_lifestyle-64b0e0427c6b3.jpg

Satiec jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iepazīstini bērnus ar mūsdienīgiem draudzību stāstiem jaunajā un dažādiem tēliem bagātajā LEGO® Friends komplektu paaudzē.

41746_hero-64b0e059c4e1a.jpg

Jauks komplekts bērniem, kuri mācās būvēt

Mācību un būvēšanas LEGO® Friends Zirgu apmācību komplekts rosina iztēli, bērniem izspēlējot radošas zirgu apkopes rotaļas.

41746_build-64b0e07836462.jpg

Kopā pavadīts laiks

Palīdzi bērnam attīstīt jaunas prasmes, kopīgi būvējot un rotaļājoties.

41746_inthebox-64b0e083ce16f.jpg

Dāvana maziem zirgu mīļotājiem

Šis būvējamais komplekts ļauj izspēlēt draudzību stāstus un patiks bērniem, kas aizraujas ar zirgiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41746 LEGO® Friends Zirgu apmācības – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41746 LEGO® Friends Zirgu apmācības.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41746 LEGO® Friends Zirgu apmācības

Kods: 4040101-6391
Svītrkods: 5702017415291
2169
3099
21,69 €
21,69 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs