+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Bērni no 6 gadu vecuma, kas dievina lomu spēles un dabu, radīs daudz iedvesmas šajā LEGO® Friends komplektā "Ziņu busiņš" (41749). Čaklā Alija veido jaunāko ziņu sižetus vietējam ziņu centram. Busiņā ir viss, kas Alijai nepieciešams, lai nofilmētu un translētu ziņu stāstus: ekrāni, gaismas, kameras, mikrofoni, piezīmju grāmatiņa un pildspalva. Bērni var ziņot par notiekošo, kamēr ierodas mežstrādnieks, lai nozāģētu koku. Kad stāsts nofilmēts, bērni var ievietot Aliju busiņa kontroles telpā, kurviņa rediģēs un translēs ziņas. Komplektā ir ietvertas 2 minilellītes, 1 mikrolellīte un daudz piederumu.

Vairo jautrību

Bērni var izbaudīt vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Šeit var pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

Satiec jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iedvesmo bērnus attīstīt savas aizraušanās, pētot jauno LEGO® Friends pasauli ar dažādiem tēliem.

  • Ziņu reportāžas rotaļa bērniem no 6 gadu vecuma. Bērni, kas iestājas par dabas aizsargāšanu, var izbaudīt stundām ilgas rotaļas ar šo LEGO® Friends Ziņu busiņa rotaļlietu (41749).
  • 3 tēli un piederumi. Komplektā iekļauti LEGO® Friends tēli Alija, mežtrādnieks Pīters un Darels, kas protestē pret koka nozāģēšanu.
  • Ziņu sižeta filmēšana un reportāža. Bērni var radīt nebeidzamus ziņu stāstus ar piederumiem, kas ietver rāciju, mikrofonu, pūci ar olu, zīmi un ķēdes motorzāģi.
  • Izspēlē stāstu. Bērni var izbaudīt ziņu sižetu filmēšanu atkal un atkal. Koka zaru var nomest zemē, un tas liks olai izkrist no ligzdas, kamēr pagarināmais kameras statīvs palīdzēs nofilmēt notiekošo.
  • Dāvana mazajiem reportieriem un dabas aizstāvjiem. Šis LEGO® Friends komplekts ir dāvanas ideja jebkuram bērnam no 6 gadu vecuma, kam patiktu filmēt un translēt vietējās ziņas.
  • Mazajiem būvētājiem piemērots izmērs. LEGO® Friends ziņu busiņa aptuvenie izmēri: augstums 10 cm, garums 14 cm, platums 8 cm.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā. Kopš 2023. gada janvāra LEGO® Friends pasauli papildina jauni tēli un jaunas vietas, kas iedvesmos jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli – un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41749_lifestyle-64c0b59a7d871.jpg

Satiec jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Laipni lūgti jaunajā LEGO® Friends laikmetā! Te dažādie tēli saskaras ar mūsdienu pasaules jaunajiem izaicinājumiem.

41749_hero-64c0b5a3883dc.jpg

Jauks komplekts bērniem, kam patīk lomu spēles

Radošajā komplektā ir daudz iespēju ļaut vaļu iztēlei un caur rotaļām iepazīties ar ziņu pasniegšanu.

41749_build-64c0b5afb6087.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

41749_inthebox-64c0b5bd6d3b4.jpg

Dāvana bērniem, kam patīk lomu spēles

Detaļām bagātais komplekts būs lieliska dāvana ikvienam bērnam, kam patīk lomu spēles un būvējamas rotaļlietas.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO FRIENDS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41749 LEGO® Friends Ziņu busiņš – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41749 LEGO® Friends Ziņu busiņš.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41749 LEGO® Friends Ziņu busiņš

Kods: 4040101-6394
Svītrkods: 5702017415321
2304
3099
23,04 €
23,04 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs