+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO DOTS
Izcelsmes valsts: Dānija

Par preci

Veido savas burvīgās, zvaigžņotās rotaslietas ar komplektu "Zvaigžņotās aproces"! Noliec šaurās aproces ar vienā rindā izkārtotajiem izciļņiem uz gludas virsmas un piestiprini pie tām dekoratīvos elementus. Radoši papildini rakstu ar mirdzošajiem zvaigžņu elementiem un zvaigžņu kartes elementiem, lai veidotu savu stilu, bet pēc tam nēsā aproces un parādi savu unikālo individualitāti! Vai vēlies pārmaiņas? Pārveido aproces atbilstoši savam garastāvoklim vai arī mainieties aprocēm ar draugiem! #dotyourworld

Maģijas, noslēpumu un zvaigžņu mīļotājiem noteikti patiks LEGO® DOTS komplekts "Zvaigžņotās aproces" (41934)! Šajā radošajā rotaļu komplektā ir 2 šauras, regulējamas aproces zilganzaļā un violetā krāsā (tās var aplikt gan ap lielākām, gan mazākām plaukstas locītavām) un 32 krāsaini dekoratīvie elementi, tostarp īpaši, apaļi, mirdzoši zvaigžņu elementi un elementi ar zvaigžņu kartes rotājumu. Aproču rotāšana ir vienkārša un intuitīva, tāpēc bērni var tās pieskaņot savam tērpam vai garastāvoklim, paužot savu individualitāti.

Rotaļājies tieši tā, kā vēlies! Šī pielāgojamā rotaslietu veidošanas komplekta lielākā priekšrocība ir iespēja bērniem paust savu individualitāti, izrotājot aproces pēc sirds patikas. Jautrajām aprocēm un arī visiem pārējiem LEGO DOTS rotaļu komplektiem piestāvēs pilnīgi viss — panākumu atslēga ir bērna iztēle. Ir pieejamas dažādas aproces, un tās būs lieliska dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvaniņa.

  •  Pārsteidz iztēles bagātu bērnu ar kosmisko LEGO® DOTS rotaļu komplektu "Zvaigžņotās aproces" (41934), kurš aizvedīs bērnu jautrā ceļojumā uz nebeidzamu dizaina iespēju pasauli.
  •  Unikālas rotaslietas! Bērni var pilnveidot savas pašizpausmes prasmes un izrotāt 2 šaurās, regulējamās rokassprādzes ar 32 dekoratīviem elementiem. Rotaļas var sākties, līdzko ir atvērts iesaiņojums!
  •  Šo komplektu var izmantot vienu pašu, lai ātri sāktu radoši darboties, bet bērni var arī izmantot elementus no LEGO® DOTS komplekta DOTS papildinājumi — 3. sērija (41921), lai veidotu vēl vairāk radošu dizainu.
  •  Ikvienam rokdarbu fanam patiks šis radošais komplekts. Izturīgās rokassprādzes un krāsainie, izrotātie elementi būs jautra dāvana svētkos vai neliela balva bērniem no 6 gadu vecuma.
  •  Maza un viegli pārnēsājama rota. Katras aproces garums ir vairāk nekā 20 cm. Šis komplekts ir lieliski piemērots, lai topošie dizaineri paši izveidotu rotaslietas un pēc tam valkātu visglītāko variantu.
  •  Atver iesaiņojumu un sāc izrotāt šaurās rokassprādzes, lai sāktos jautrība. Ar vienkāršajām idejām iedvesmai rakstu veidošana būs pavisam vienkārša, un bērni var arī izdomāt aizvien jaunus unikālus rakstus.
  •  Pasniedz bērniem populāru radošu dāvanu — LEGO® DOTS komplektu. Šīs aizraujošās, paša rokām veidojamās aproces rosinās brīvas dizaina iespējas, kas jautrā veidā raisīs iztēli un sniegs pārliecību par saviem spēkiem.
  •  LEGO® DOTS komplekti piedāvā bērniem radoši darboties un paust savu individualitāti, veidojot un pielāgojot pašiem savas rotaslietas un telpu dekorus. Tādējādi vēl vairāk bērnu var sajust LEGO rotaļu prieku.
  •  LEGO® būvēšanas klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tie ir savienojami un saderīgi, tos vienmēr var viegli savienot un atvienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DOTS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41934 LEGO® DOTS Zvaigžņotās aproces – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41934 LEGO® DOTS Zvaigžņotās aproces.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41934 LEGO® DOTS Zvaigžņotās aproces

Kods: 4040101-4918
Svītrkods: 5702016915891
479
799
4,79 €
7,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs