+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO DOTS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

5 reizes vairāk dizaina, līmēšanas un pašizpausmes iespēju. Palutiniet savu rokdarbu cienītāju ar LEGO DOTS Sticky Patches Mega Pack (41957) aktivitāšu komplektu. Radošā jautrība sākas, tiklīdz tiek atvērta paplāte.

Produkta īpašības:

  • Bērni attīsta savu iztēli un dizaina prasmes, spēlējoties ar šo milzīgo iepakojumu. Šajā iepakojumā ietilpst 5 dažādu krāsu 8x8 līmlentes, vairāk nekā 450 flīzes un iedvesmas lapa.
  • Bērni var viegli un intuitīvi izveidot 1 lielu vai vairākus mazākus dizainus, kas pauž viņu intereses un stilu.
  • LEGO DOTS komplektu var izmantot atsevišķi, lai realizētu jautras un oriģinālas idejas. Bērni var arī izmantot jebkuru papildu DOTS somu vai vairākas DOTS kastes (nopērkamas atsevišķi), lai paplašinātu dizainu.
  • Augstas kvalitātes dāvana bērniem no 6 gadu vecuma, kuri ir gatavi diktēt modi rotaļu laukumā.
  • Kabatas izmēra dizains jautrs. Katra 8x8 plākstera izmērs ir 6 cm2, tāpēc jūsu bērnam būs pietiekami daudz vietas, lai izpaustu savu radošumu un parādītu savu stilu, pielīmējot ielāpus jebkurā vietā.
  • Jūs varat dekorēt uzreiz. Vienkārši īstenojamās iedvesmas idejas paplātē ļauj uzreiz sākt veidot, un daudzās krāsainās flīzes dos bērnam iespēju paust savu stilu visur un vienmēr.
  • Šis LEGO DOTS komplekts paver neierobežotas radošās iespējas. Dekorēšanai gatavie ielāpi sniedz iespēju izklaidējoties attīstīt bērnu radošumu un koncentrēšanos.
  •  LEGO DOTS iepazīstina bērnus ar LEGO spēli, izveidojot un pielāgojot savus rokdarbus.
  • Kopš 1958. gada LEGO komponenti atbilst stingrākajiem nozares standartiem, lai nodrošinātu uzticamu savienojumu.
  • LEGO sastāvdaļas tiek mētātas, karsētas, drupinātas, savītas un analizētas, lai nodrošinātu, ka tās atbilst visstingrākajiem, globālajiem drošības standartiem.

41957_lifestyle-62d65302e62be.jpg

Visur pielīmē radošās iespējas

LEGO DOTS Pielīpošo dekoru megalielais iepakojums sniedz bērniem pašizpausmes iespējas uz jebkuras taisnas, cietas virsmas.

41957_hero-62d6531be7f69.jpg

Lieliska iespēja papildināt stilu

Vairāk nekā 450 detaļas, tostarp 5 8x8 pielīpošie dekori pielāgotiem dizainiem, ko var pievienot jebkur.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DOTS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 41957 LEGO® DOTS Pielīpošo dekoru megalielais iepakojums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 41957 LEGO® DOTS Pielīpošo dekoru megalielais iepakojums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41957 LEGO® DOTS Pielīpošo dekoru megalielais iepakojums

Kods: 4040101-5644
Svītrkods: 5702017155364
2099
3499
20,99 €
34,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs