+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Dānija

Par preci

Vai esi gatavs bezceļu piedzīvojumam ar episko Jeep® Wrangler? Šis jaudīgais auto ir gatavs braukt pa jebkādu segumu, tāpēc visa pasaule ir tavs rotaļlaukums. Iepazīsti visas aizraujošās iespējas, kuras atklāsi, būvējot pats savu izturīgā LEGO® Technic Jeep Wrangler modeli. Šis lieliskais modelis, kuram ir piekare ar kustīgām asīm, masīvas riepas un klasiskais režģis ar septiņām atverēm, izskatās gluži kā īsts.

Ikviens bērns, kurš aizraujas ar transportlīdzekļiem, leposies ar pats savu jaudīgo pilnpiedziņas auto. Tagad šo sapni var pārvērst par īstenību ar LEGO® Technic rotaļu modeli "Jeep® Wrangler" (42122). Zēniem un meitenēm no 9 gadu vecuma noteikti patiks izpētīt šo leģendāro bezceļu auto. Te ir poga priekšējo riteņu pagriešanai, bet ar iespaidīgo piekari ar kustīgām asīm bērni varēs izmēģināt pārvarēt dažādus mājās esošus šķēršļus. Daudz autentisku detaļu. Modelim ir atveramas durvis un motora pārsegs, nolokāmi aizmugurējie sēdekļi, pilna izmēra rezerves riepa, vinča un klasiskais Jeep simbols, tāpēc ar šo jautro rotaļu auto modeli bērni jutīsies gandrīz kā īstā Jeep Wrangler Rubicon. Spilgtais, dzelteni melnais modelis lieliski izskatīsies gan rotaļās, gan kā dekoratīvs elements. Aizraujošs izaicinājums mazajiem LEGO būvētājiem. LEGO Technic pasaule piedāvā sarežģītākas būvējamas rotaļlietas mazajiem LEGO faniem, kuri ir gatavi nākamajam aizraujošajam izaicinājumam. Šīm kolekcionējamajām rotaļlietām ir reālistiski mehānismi, un tās ir lielisks veids, kā bērnus iepazīstināt ar inženierzinātņu pamatjēdzieniem.

  •  Vai pazīsti kādu bērnu, kam patiktu uzbūvēt pašam savu bezceļu 4X4 auto? LEGO® Technic komplekts "Jeep® Wrangler" (42122) piedāvā daudz autentisku detaļu, tāpēc tas būs lieliska rotaļlieta bērniem, kuriem patīk aizraujoši transportlīdzekļi.
  •  Ar stūres mehānismu, masīvo piekari ar kustīgām asīm un vinču bērni var atveidot neskaitāmus bezceļu piedzīvojumus, kurus iedvesmos pasaulslavenais Jeep® Wrangler.
  •  Šim kolosālajam modelim ir daudz autentisku Jeep® Wrangler detaļu, piemēram, klasiski apaļi priekšējie lukturi, režģis ar septiņām atverēm, pilna izmēra rezerves riepa un nolokāmi aizmugurējie sēdekļi.
  •  Vai tu meklē vislabākās rotaļlietas bērniem, kam patīk kolekcionējamas rotaļu automašīnas? Šis Jeep® Wrangler Rubicon modelis būs lieliska dāvana mazajiem LEGO® faniem, kuri ir gatavi nākamajam izaicinājumam.
  •  Šis Jeep® Wrangler Rubicon rotaļu modelis ir aptuveni 12 cm augsts, 24 cm garš un 13 cm plats, tāpēc šī automašīna būs piemērota gan rotaļām, gan apskatei.
  •  Bērniem patiks automašīnas dzeltenmelnais krāsojums un prestižie Jeep® Wrangler Rubicon simboli.
  •  Rotaļu apvidus auto durvis un motora pārsegu var atvērt, tāpēc ir viegli izpētīt detalizēto iekšpusi.
  •  LEGO® Technic pasaule paver ceļu uz inženierzinātņu pasauli jaunajiem LEGO faniem, kuri ir gatavi nākamajam būvēšanas izaicinājumam.
  •  LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var droši savienot — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

42122_lat_lifestyle_690x300px-6156fd089c6fa.jpg

42122_lat_hero_690x300px-6156fd525fa14.jpg


42122_lat_feature690x330-6156fdd21001a.jpg

42122_lat_feature690x330_2-6156fddcaba04.jpg

42122_lat_inthebox_690x300-6156fde9047cd.jpg

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO TECHNIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42122 LEGO® Technic Jeep® Wrangler – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42122 LEGO® Technic Jeep® Wrangler.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42122 LEGO® Technic Jeep® Wrangler

Kods: 4040101-4925
Svītrkods: 5702016913316
4199
5999
41,99 €
59,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs