+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērni no 9 gadu vecuma gūs divreiz vairāk prieka ar LEGO Technic komplektu "Ar lietotni vadāms pārbūvējams transportlīdzeklis" (42140). Jauna funkcija LEGO Technic komplektos — iebraucot sienā, šis rotaļu transportlīdzeklis spēj apvērsties, atklājot otru transportlīdzekli. Nav sienu? Tas nekas! Bērni var apgriezt modeli otrādi, lai izmantotu otru transportlīdzekli. Vienā pusē ir aerodinamisks sacīkšu auto ar kāpurķēdēm, bet otrā pusē — pētniecības transportlīdzeklis ar kāpurķēdēm. Abiem transportlīdzekļiem ir piekare, kabīne un kāpurķēdes, un pētniecības transportlīdzeklim ir kravas kaste, tāpēc bērnus gaida daudz atklājumu.
Pārņem vadību ar lietotni.
Bērniem patiks izmantot lietotni CONTROL+, lai vadītu transportlīdzekli. Izmantojot lietotni, var stūrēt transportlīdzekli un veikt aizraujošus uzdevumus. Lietotne katram transportlīdzeklim darbojas atšķirīgi un atjautīgi pārslēdz ekrānus, kad modelis tiek apvērsts uz otru pusi.
Lieliska iepazīšanās ar inženierzinātnēm.
LEGO Technic būvējamie modeļi atveido reālistiskas kustības un mehānismus, tāpēc tie būs lieliskas dāvanas ikvienam LEGO būvētājam, kuru interesē inženierzinātnes.
  • “Divi vienā” jautrība. Uzbūvē pirmo apvēršamo transportlīdzekli LEGO Technic vēsturē ar LEGO Technic komplektu "Ar lietotni vadāms pārbūvējams transportlīdzeklis" (42140), kurā iekļauts sacīkšu auto un pētniecības transportlīdzeklis ar kāpurķēdēm.
  • Vēro, kā modelis apvēršas! Atsitoties pret sienu, transportlīdzeklis apgriežas otrādi, vai arī to var apvērst ar roku, lai atklātu koši krāsainu sacīkšu auto ar kāpurķēdēm vienā pusē un oranžu pētniecības transportlīdzekli otrā pusē.
  • Lietotne CONTROL+. Bērni var izmantot lietotni, lai stūrētu transportlīdzekli, veiktu aizraujošus uzdevumus un apskatītu braucēju statistiku. Kad modelis tiek apvērsts, lietotnē tiek automātiski pārslēgts ekrāns atbilstoši transportlīdzeklim.
  • Paredzēts bērniem no 9 gadu vecuma. Šai ar lietotni vadāmajai, apvēršamajai rotaļu automašīnai ir piekare, kabīnes un kāpurķēdes abiem transportlīdzekļiem, kā arī kravas kaste pētniecības transportlīdzeklim, ko bērniem rotaļās atklāt.
  • Piekare. Abiem transportlīdzekļiem ir ratiņu piekare, lai kāpurķēdes varētu pielāgoties nelīdzenām virsmām.
  • Amortizatori. 2 amortizatori nodrošina pacelšanās funkciju, kas maina transportlīdzekļa formu, kad tas tiek apvērsts. Komplektā ir iekļauti arī 2 lielie motori un 1 centrmezgls.
  • Izmēri. Šis 360° divpusējais transportlīdzeklis ir aptuveni 12 cm augsts, 26 cm garš un 20 cm plats.
  • Mācīšanās rotaļājoties. LEGO Technic pasaule piedāvā sarežģītas būvējamas rotaļlietas LEGO faniem, kuri ir gatavi nākamajam būvēšanas izaicinājumam.
  • Augsta kvalitāte. LEGO Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

42140_lifestyle-6422c1d420385.jpg

Dinamiski piedzīvojumi ar apvēršamu modeli!

Būvē un rotaļājies ar 2 transportlīdzekļiem 1 modelī — Ar lietotni vadāms pārbūvējams transportlīdzeklis.

42140_hero-6422c1e0210f0.jpg

Atklāj 2 aizraujošus transportlīdzekļus

Modeļa vienā pusē ir aerodinamisks sacīkšu auto ar kāpurķēdēm. Otrā pusē ir pētniecības transportlīdzeklis ar kāpurķēdēm.

42140_build-6422c1eca3b21.jpg

Mācīšanās rotaļājoties

Būvējot un rotaļājoties ar šo lielisko modeli, bērni var iepazīt dažādus inženierzinātņu jēdzienus.

42140_inthebox-6422c1f868b8c.jpg

Dāvana bērniem no 9 gadu vecuma

Lieliska dāvanas ideja bērniem, kam patīk dinamiski transportlīdzekļi.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO TECHNIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42140 LEGO® Technic Ar lietotni vadāms pārbūvējams transportlīdzeklis – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42140 LEGO® Technic Ar lietotni vadāms pārbūvējams transportlīdzeklis.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42140 LEGO® Technic Ar lietotni vadāms pārbūvējams transportlīdzeklis

Kods: 4040101-5455
Svītrkods: 5702017155784
11899
16999
118,99 €
169,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs