+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērniem no 7 gadu vecuma, kuri interesējas par sniega sporta veidiem, būs daudz jautrības ar šo LEGO Technic sniega traktora (42148) rotaļu komplektu. 

Veidojiet kaut ko jaunu

Šis divi vienā spēlē piešķir jaunu dimensiju, jo sniega traktoru var pārveidot par sniega motociklu – lai mazie celtnieki varētu izdomāt vēl aizraujošākus piedzīvojumus sniegotajās nogāzēs. Ļaujiet LEGO Builder lietotnei vadīt jūsu bērnu, caur vienkāršu un intuitīvu būvniecības piedzīvojumu. Tuviniet un pagrieziet modeļus 3D skatā, saglabājiet komplektus un izsekojiet savam progresam.

Ievads inženierzinātņu pasaulē

LEGO Technic saliekamajos modeļu komplektos ir reālistiski rīki, kas jaunos LEGO celtniekus saprotamā un reālistiskā veidā iepazīstina ar inženierzinātņu pasauli.

  • Pārsteigums bērniem vecumā no 7 gadiem — mudiniet bērnus izmēģināt jaunu būvēšanas izaicinājumu un izpētīt sniega motocikla funkcijas, izmantojot šo LEGO Technic sniega traktora (42148) modeļu komplektu.
  • Izstrādāts sniegotām nogāzēm — šis sniega motocikla rotaļlietas modelis ir iedvesmots no īstiem transportlīdzekļiem, un tajā ir tādas detaļas kā gumijas riepas, kāpurķēdes, sviras arkla pacelšanai un nolaišanai, kā arī gludināšanas rīks.
  • Divi vienā modelis — sniega traktora modeli var pārveidot par sniega motociklu, lai jautrāk spēlētu lomu.
  • Izmēri — šī LEGO Technic modeļa izmēri ir vairāk nekā 8 cm augsts, 14 cm garš un 10 cm plats.
  • Intuitīvi norādījumi — lietotne LEGO Builder palīdz jums un jūsu bērnam intuitīvā būves piedzīvojumā ar rīkiem, kas ļauj tuvināt un pagriezt modeļus 3D skatā, saglabāt komplektus un izsekot jūsu progresam.
  • Ievads inženierzinātņu pasaulē — LEGO Technic saliekamajos modeļu komplektos ir reālistiski rīki, kas iepazīstina jaunos LEGO celtniekus inženierzinātņu pasaulē.
  • Kvalitāte — LEGO Technic daļas atbilst stingrām nozares standartu prasībām, lai nodrošinātu vienmērīgu kvalitāti, savietojamību un drošu savienojamību.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO Technic daļas ir nomestas, karsētas, sasmalcinātas, savītas un analizētas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globālajiem drošības standartiem.

42148_lifestyle-64216e5b6594c.jpg

Sniega rotaļu modelis “divi vienā”

Bērni var izspēlēt sniegotus piedzīvojumus ar šo “divi vienā” Retraka būvējamo komplektu, ko var pārbūvēt par Sniegmobili.

42148_hero-64216e6c90354.jpg

Būvēšanas projekts bērniem

Jauniešiem patiks salikt visas Retraka detaļas. Modeli var pārbūvēt par Sniegmobili vēl lielākai jautrībai.

42148_build-64216e7972248.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

42148_inthebox-64216e8ade836.jpg

Dāvana jaunajiem būvniekiem

Rotaļu komplekts Retraks ir aizraujoša dāvana vai vienkārši pārsteigums bērniem, kuriem patīk slēpošanas trases lomu spēles.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO TECHNIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42148 LEGO® Technic Retraks – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42148 LEGO® Technic Retraks.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42148 LEGO® Technic Retraks

Kods: 4040101-6012
Svītrkods: 5702017400082
877
1099
8,77 €
8,77 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs