+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Monster Jam™ cienītāji no 7 gadu vecuma varēs atklāt daudz ko jaunu ar šo LEGO Technic Monster Jam Dragon™ (42149) atvelkamo rotaļu kravas auto. Tam ir fantastiski pūķa elementi, piemēram, dzelkšņi un ragi. Šis rotaļu kravas auto modelis ar reālistiskajiem zīmējumiem un krāsām ļauj bērniem atveidot iecienītās ainas no Monster Jam arēnas.

“Divi vienā” rotaļlieta vēl daudzveidīgākām rotaļām

Kad bērni ir gatavi kaut kam jaunam, viņi var pārbūvēt šo “divi vienā” rotaļu Monster Jam kravas auto par Krokodila bagija modeli. Atvelkamā funkcija ļauj bērniem rīkot sacīkstes ar kravas auto un atveidot trikus, kas redzēti īstajā Monster Jam arēnā.

Lieliska iepazīšanās ar inženierzinātnēm

LEGO Technic būvējamo modeļu reālistiskās kustības un mehānismi iepazīstina LEGO būvētājus ar inženiertehnisko zinātņu pasauli saprotamā un reālistiskā veidā. Sagatavojies vienkāršam un intuitīvam būvēšanas piedzīvojumam lietotnē LEGO Builder. Šeit bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Monstru vāģa dāvana. Bērni var būvēt LEGO Technic rotaļu kravas auto Monster Jam™ Dragon™ (42149) un rīkot sacīkstes. Šī “divi vienā” rotaļlieta ar pavelkamo funkciju ļaus rotaļāties daudzas stundas.
  • Radīts lomu spēlēm. Bērni izmanto pavilkšanas funkciju, lai raidītu kravas auto uz priekšu, un pēc tam atveido aizraujošus monstru vāģu lēcienus un trikus.
  • Rotaļlieta “divi vienā”. Kad bērni ir gatavi jaunam izaicinājumam, viņi var pārbūvēt modeli par Krokodila bagiju ar pavilkšanas funkciju.
  • Dragon™ zīmējumi. Bērni var izrotāt Monster Jam™ kravas auto ar zīmējumu uzlīmēm, kas atveido reālā Monster Jam kravas auto dizainu.
  • Bērniem no 7 gadu vecuma. Lieliska iepazīšanās ar būvēšanu un inženierzinātnēm mazajiem Monster Jam™ faniem. Aizraujoša dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat kravas auto faniem.
  • Rotaļām piemērots izmērs. Šī Monster Jam™ kravas auto modeļa aptuvenais augstums ir 12 cm, garums 19 cm un platums 11 cm
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Iepazīšanās ar inženierzinātnēm. LEGO Technic būvējamo modeļu komplektos iekļautas reālistiskas kustības un mehānismi, kas iepazīstina jaunos LEGO būvētājus ar inženierzinātņu pasauli.
  • Augsta kvalitāte. LEGO Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

42149_lifestyle-63b7c74879830.jpg

Jautrs modelis monstru vāģu faniem

LEGO Technic Monster Jam™ un Dragon™ auto, būvēšanai un sacīkstēm. Šī “divi vienā” rotaļlieta ar pavelkamu motoru sniegs daudz prieka.

42149_hero-63b7c7568099b.jpg

Atveido Monster Jam™ aizrautību

Tiklīdz modelis ir uzbūvēts, bērni var raidīt to uz priekšu un pēc tam atveidot aizraujošus monstru vāģu lēcienus un trikus.

2-63b7c79e01261.jpg

Pavelkams motors

Pavelc auto atpakaļ, lai izpildītu monstru vāģu trikus.

“Divi vienā” modelis

Šo “divi vienā” rotaļlietu var pārbūvēt par Krokodila bagiju.

Autentisks dizains

Bērni var izrotāt savu auto ar uzlīmēm.

42149_build-63b7c7bcdda46.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

42149_inthebox-63b7c7d60ed74.jpg

Vēl vairāk Monster Jam™ prieka

Šis komplekts ir lielisks LEGO Technic Monster Jam™ klāsta papildinājums (citi komplekti jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO TECHNIC zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 42149 LEGO® Technic Monster Jam™ Dragon™ – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 42149 LEGO® Technic Monster Jam™ Dragon™.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42149 LEGO® Technic Monster Jam™ Dragon™

Kods: 4040101-6014
Svītrkods: 5702017400099
1759
2199
17,59 €
21,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs