+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Apburiet bērnus un attīstiet viņu veidošanas prasmes ar šo LEGO Disney Annas un Olafa pils rotaļu komplektu (43204), kurā ir divstāvu pils, rotējoša balles zāles grīda un galveno varoņu figūriņas, lai iedvesmotu radošas rotaļas.

Produkta īpašības:

  • Šajā 108 daļu komplektā ietilpst pils modelis, Disneja Annas lelles figūra un Olafa un Kjeka LEGO figūras. Katrā ķieģeļu maisiņā ir figūriņa, lai bērni varētu sākt spēlēties uzreiz.
  • Šis komplekts mudina bērnus, kas mīl dzīvniekus, parādīt savu gādīgo pusi, jo viņi var palīdzēt Disneja Annas līgavainim un rūpēties par Kjeku ārpus pils.
  • Pils izmēri ir vairāk nekā 16 cm augsta, 12 cm plata un 12 cm dziļa. Pēc spēlēšanās to var izmantot bērna guļamistabas dekorēšanai.
  • Interaktīva digitālā būvniecība. Izmantojot lietotni LEGO Building Instructions, mazie celtnieki var tuvināt, pagriezt un vizualizēt sava modeļa digitālo versiju.
  • Funkcijas vieglai konstrukcijai. Šajā 4+ komplektā ir iekļauti starta bloki, lai jūs varētu sākt būvniecību. Vienkāršas ilustrētas instrukcijas palīdz veidot nevainojami pat bērniem, kuri tikai mācās lasīt.
  • Mācīšanās caur spēli. 4+ celtniecības rotaļlietas ir paredzētas, lai attīstītu tādas pamatskolas prasmes kā komunikācija, koncentrēšanās, iztēle un pašizpausme.
  • Kopš 1958. gada LEGO komponenti atbilst stingrākajiem nozares standartiem, lai nodrošinātu uzticamu savienojumu.
  • LEGO sastāvdaļas tiek mētātas, karsētas, drupinātas, savītas un analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globālajiem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43204 LEGO® Disney Frozen Annas un Olafa jautrība pilī – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43204 LEGO® Disney Frozen Annas un Olafa jautrība pilī.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43204 LEGO® Disney Frozen Annas un Olafa jautrība pilī

Kods: 4040101-5648
Svītrkods: 5702017154312
3359
4799
33,59 €
47,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs