+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērnus no 6 gadu vecuma, kā arī Disney Aladina, Pelnrušķītes un Salātlapiņas fanus iedvesmos LEGO ǀ Disney komplekts "Princeses apburtais ceļojums" (43216), kurā iekļauti trīs uzbūvējami ceļojumu veidi, neliels atpūtas zonas modelis, trīs LEGO minilellīšu figūras un divas LEGO dzīvnieku figūras. Bērni izbaudīs vieglu un intuitīvu būvēšanas procesu ar lietotni LEGO Builder. Tur viņi varēs pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

Ceļošanas un jautrību prieks

Šie Disney Princess modeļi bērnā veidos pārliecību par saviem spēkiem, kā arī rosinās iztēli un radošumu, atveidojot pašu radītus stāstus ar iemīļotiem tēliem. Šis komplekts ir veidots tā, lai ar to varētu rotaļāties grupās un savienot ar citiem LEGO ǀ Disney komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), lai rotaļas izvērstu vēl plašāk.

Leģendāra tēlu kolekcija

Šis komplekts rosina rotaļas ar Disney Pelnrušķīti, Jasmīnu un Salātlapiņu, un tas būs lieliska dāvana, ko būvēt un izzināt Disney faniem jebkurā vecumā.

  • Nebeidzama jautrība — Disney princešu fanam vai jebkuram bērnam, kam patīk ceļot, uzdāvini LEGO ǀ Disney komplektu "Princeses apburtais ceļojums" (43216), kurā ir neskaitāmi iztēli rosinoši elementi.
  • Radošums kārbiņā — Šajā komplektā iekļautas trīs būvējamas ceļojumu iespējas: gaisa balons, kariete un lidojošais paklājiņš, kā arī neliela atpūtas telpa un daudz piederumu, kas rotaļas rosinās vēl jo vairāk.
  • Iemīļoti tēli — Iekļautas Disney princeses Pelnrušķīte, Jasmīna un Salātlapiņa, kā arī LEGO zirga un zilonēna figūriņas, tādēļ šis komplekts ir radīts nebeidzamam priekam un iztēlei.
  • Jauka dāvana bērniem no 6 gadu vecuma — Šis komplekts būs radoša dāvana Disney fanam, bērnam vai grupiņai bērnu, kas dievina savus mīļākos Disney Princess tēlus vai rotaļas, kas saistītas ar ceļošanu.
  • Gatavs ikdienas rotaļām — Gaisa balons ir 18 cm augsts, 9 cm garš un 8 cm plats, un visi trīs modeļi ir radīti nebeidzamām rotaļām.
  • Jaunas būvēšanas iespējas — Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Veido dzīvē noderīgas prasmes — Šis Disney Princess būvējamais komplekts ar detalizētām minilellītēm un četriem pazīstamiem modeļiem rosinās radošas rotaļas un palīdzēs aizraujošā veidā pilnveidot dzīvē noderīgas prasmes.
  • Nelokāma kvalitāte — Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

43216_lifestyle-642185c31c152.jpg

Ceļo kopā ar ikoniskajiem Disney Princess varoņiem

Šajā LEGO ǀ Disney komplektā iekļautas 3 būvējamas ceļošanas ainas, lai zinātkāri bērni var izspēlēt jautrus piedzīvojumus.

43216_hero-642185cf9d052.jpg

Tevi gaida neierobežotas rotaļu iespējas

Šajā radošajā komplektā bērni var bezgalīgi iztēloties un izbaudīt ceļošanas prieku kopā ar Disney Princess vadoņiem.

43216_inthebox-642185e469c3b.jpg

Radoša dāvana Disney faniem vecumā no 6 gadiem

Komplekts piedāvā tēlainu apskates modeli bērnu istabai ar 4 modeļiem, 3 LEGO minilellītes figūrām un 2 LEGO dzīvnieku figūrām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO DISNEY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 43216 LEGO® Disney Princess™ Princeses apburtais ceļojums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 43216 LEGO® Disney Princess™ Princeses apburtais ceļojums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43216 LEGO® Disney Princess™ Princeses apburtais ceļojums

Kods: 4040101-6021
Svītrkods: 5702017424835
5389
7699
53,89 €
53,89 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs