+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Parts: 374
Vecums: 6-12 gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Apturi kravas auto un izlaid policijas suni! Pārvietojamajā cietumā ieslodzītais laupītājs mēģina izmukt, piepalīdzot līdzdalībniekam. Piestiprini āķi un ķēdi kameras durvju restēm un nospied visurgājēja gāzes pedāli, lai izlauztu durvis. Nolaid mobilā komandcentra aizmugurējo rampu un izbrauc ārā policijas motociklu, pēc tam dzenies pakaļ laupītājiem, lai nogādātu tos atpakaļ aiz restēm!

Stājies likuma sardzē kopā ar LEGO® City policiju, kas aptur laupītāja bēgšanu no cietuma kameras un izmanto Mobilo komandcentru! Tajā ir noņemama kravas auto kabīne, divām minifigūrām paredzēta vieta, uzraudzības telpa ar ekrāniem, satelīta šķīvis, paceļams jumts, sānu durvis un aizmugurējā rampa, glabāšanas nodalījums motociklam un instrumentiem un funkcija “izbēgšana no cietuma kameras”, kā arī laupītāju visurgājējs. Iekļautas 4 minifigūras un policijas suņa figūra.

  • Iekļautas 4 minifigūras: 2 policisti un 2 laupītāji, kā arī policijas suņa figūra.
  • Mobilais komandcentrs, policijas motocikls un laupītāju visurgājējs.
  • Mobilajam komandcentram ir noņemama kabīne, cietuma kamera ar izlaušanās funkciju un divām minifigūrām paredzētu vietu, uzraudzības telpa ar ekrāniem, satelīta šķīvis uz jumta, galds, sēdeklis un glabāšanas nodalījums motociklam un instrumentiem piekabes aizmugurē.
  • Laupītāju visurgājējam ir ķēde un āķis.
  • Piestiprini visurgājēja āķi un ķēdi kameras durvju restēm, lai atbrīvotu laupītāju.
  • Iekārto Mobilo komandcentru un nolaid zemē policijas motociklu.
  • Notver laupītājus un ieslogi tos kamerā.
  • Piederumu elementi: krūze, mugursoma, 2 banknotes, 2 konusi, uzgriežņu atslēga, rācija, “STOP” zīme ar kātu un rokudzelži.
  • Šis komplekts piedāvā vecumam atbilstošas rotaļu iespējas bērniem vecumā no 6 līdz 12 gadiem.
  • Kravas auto kabīnes izmēri: augstums 8 cm, garums 13 cm, platums 7 cm.
  • Mobilā komandcentra izmēri: augstums 11 cm, garums 23 cm, platums 6 cm.
  • Visurgājēja izmēri: augstums 3 cm, garums 7 cm, platums 5 cm.
  • Motocikla izmēri: augstums 3 cm, garums 7 cm, platums 2 cm.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60139 LEGO® City Police Mobilais komandcentrs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60139 LEGO® City Police Mobilais komandcentrs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60139 LEGO® City Police Mobilais komandcentrs

Kods: 4040101-2455
Svītrkods: 5702015865265
3009
4299
30,09 €
42,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs