+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Brauciet ar tramvaju uz LEGO® City Galveno laukumu – tajā čum un mudž no TV seriāla "LEGO City Adventures" varoņiem! Poppy Starr uzstājas uz skatuves, Billy rīko ballīti pilsētas laukumā un Duke DeTain meklē Snake Rattler un viņa metamo enkuru pēc ielaušanās rātsnamā. Tikmēr Mayor Fleck ir ieradies ar savu izvelkamo limuzīnu, ģērbies ikoniskajā kukurūzas kostīmā. Kārtējā parastā diena LEGO City pilsētā!

Ar šo brīnišķīgo LEGO® City Galvenā laukuma (60271) rotaļu komplektu, jaunieši varēs ienirt TV seriāla "LEGO® City Adventures". Tajā ir rātsnams, pilsētas laukums, koncerta skatuve, klasiska ēstuve un vilcienu stacija, kā arī ļoti stilīgi rotaļu auto, tostarp Mayor Fleck izvelkamais limuzīns, Snake Rattler motocikls un Harl Hubbs retro automašīna. Pievienojiet 14 minifigūras, tostarp brīnišķīgo LEGO City TV varoņu kompāniju, un nebeidzamas rotaļas var sākties.

Pilsētas centra rotaļu komplekts bērniem. LEGO City rotaļu komplektā "Galvenais laukums" ir iekļauta viegli izpildāma būvēšanas pamācība un Instructions PLUS – LEGO Building Instructions lietotnes bezmaksas sadaļa viedtālruņiem un planšetdatoriem. Ar šo interaktīvo būvēšanas pamācību, kurā ir lieliski tuvināšanas un pagriešanas rīki, jaunie LEGO būvētāji ātri vien kļūst par īstiem meistariem.

Iedvesmojošas rotaļlietas zēniem un meitenēm. LEGO City būvēšanas komplekti veicina neierobežotas, radošas lomu spēles ar iezīmēm bagātajām būvēm, reālistiskiem rotaļu transportlīdzekļiem un jautriem tēliem, kas sniedz patīkamu un priekpilnu būvēšanas un rotaļu pieredzi.

  •  Pārsteidzošais LEGO® City rotaļu komplekts "Galvenais laukums" (60271) lieliski iepazīstinās ar aizraujošo LEGO® City pasauli. Piemērots bērniem no 5 gadu vecuma, rosinot brīvas, radošas lomu spēles, kuru pamatā ir īstās dzīves notikumi.
  •  Kas atrodas kārbā? No tā var uzbūvēt rātsnamu, koncertu skatuvi un ēstuvi. Iekļauti šādi transportlīdzekļi: Snake Rattler motocikls un Harl Hubbs retro automašīna. Tajā ir arī virkne minifigūru no TV seriāla "LEGO® City Adventures".
  •  Ar šo būvēšanas komplektu bērni var izveidot un atveidot ainas no TV seriāla "LEGO® City Adventures". Tajā ir tik daudz reālistisku iezīmju, funkciju, detaļu un tēlu, kas iedvesmos jautrām iztēles rotaļām.
  •  Vai meklējat stilīgu rotaļlietu bērniem no 5 gadu vecuma? Šis LEGO® City rotaļu komplekts "Galvenais laukums" ir lieliska Ziemassvētku, dzimšanas dienas vai ikdienas dāvana TV seriāla LEGO City faniem un bērniem, kam patīk spēlēties. Pietiks ar pavisam nelielām būvēšanas prasmēm.
  •  Uzbūvētā rātsnama aptuvenais augstums ir 32 cm, platums 27 cm un dziļums 15 cm, savukārt vilciens ir vairāk nekā 12 cm augsts, 37 cm garš un 5 cm plats.
  •  Būvējiet kopā! Šajā komplektā esošie transportlīdzekļi, ēkas un varoņi ir sadalīti atsevišķās klucīšu paciņās, un tam katram ir sava būvēšanas pamācība. Tas nozīmē, ka bērni, draugi un ģimenes var baudīt jautru būvēšanu kopā.
  •  Ir iekļauta drukāta būvēšanas pamācība un Instructions PLUS — interaktīva būvēšanas pamācība, kas palīdzēs jaunajiem būvētājiem kļūt par būvēšanas meistariem! Pieejama kā LEGO® Building Instructions lietotnes bezmaksas sadaļa viedierīcēm.
  •  LEGO® City pilsētas komplekti piedāvā krāsainas ēkas, stilīgus rotaļu transportlīdzekļus un jautrus tēlus, kas rosina radošas lomu spēles, kurās bērni var brīvi radīt aizvien jaunus piedzīvojumus.
  •  Visi LEGO® City rotaļu komplekti atbilst visaugstākajiem nozares standartiem un kvalitātes kritērijiem, lai nodrošinātu visu LEGO detaļu un klucīšu saderību un tos vienmēr varētu viegli savienot un atvienot.
  •  LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu ikviena bērniem paredzētā būvēšanas komplekta atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60271 LEGO® City Town Galvenais laukums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60271 LEGO® City Town Galvenais laukums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60271 LEGO® City Town Galvenais laukums

Kods: 4040101-4943
Svītrkods: 5702016669039
18499
184,99 €
184,99 €
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs