+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Zēni un meitenes var ceļot, kurp vien iztēle viņus aizved, ar šo LEGO City rotaļu komplektu "Brīvdienu furgons" (60283). Rotaļu automašīnai ir daudz reālistisku iespēju iztēles bagātām lomu spēlēm, tostarp iekārtota iekšpuse ar nelielu virtuvīti un guļvietām. Te ir arī mammas un tēta minifigūras un jauka mazuļa figūra, lai ģimenes kempinga brīvdienu piedzīvojumi nekad nebeigtos.

Radošs būvēšanas un rotaļu prieks bērniem no 5 gadu vecuma.

Šajā rotaļu komplektā ir iekļauta vienkārša, drukātabūvēšanas pamācība, un tam ir pieejama arī pamācība Instructions PLUS. Viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions ir iekļauta šī interaktīvā būvēšanas pamācība ar tuvināšanas un pagriešanas rīkiem, ar kuriem LEGO būvēšana patiešām būs tīrā bērnu spēle!

LEGO City pilsētas radošā pasaule.

LEGO City Vareno transportlīdzekļu būvēšanas komplekti ir lieliskas dāvanas zēniem un meitenēm. Bērni var iepazīt dažādus interesantus transportlīdzekļus un izdomāt stāstus unnotikumus, kuros aizraujošā veidā atveidoti īstās dzīves notikumi.

  • Bērni var ceļot turp, kur ved viņu iztēle, ar šo klasisko LEGO City rotaļu komplektu "Brīvdienu furgons" (60283), kurā ir daudz reālistisku detaļu, kas rosinās jautras lomu spēles, kurās atveidot īstās dzīves notikumus.
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērnam nepieciešams, lai uzbūvētu lielisku furgonu ar dažādām aizraujošām funkcijām, kā arī mammas un tēta minifigūras un jauka mazuļa figūra.
  • Brīvdienu furgonam ir iekārtota iekšpuse: te ir galds, mini virtuve un guļvietas. Sānu paneli var atvērt un jumtu var noņemt, lai ērti rotaļātos iekšpusē.
  • Lieliska dāvana Ziemassvētkos, dzimšanas dienā vai jebkurā citā dienā bērniem no 5 gadu vecuma, kam patīk transportlīdzekļu modeļi un lomu spēles. Šīs rotaļlietas būvēšanai pietiks ar pavisam nelielām būvēšanas prasmēm.
  • Uzbūvēta brīvdienu furgona aptuvenie izmēri: augstums 9 cm, garums 16 cm, platums 5 cm
  • Iekļauti dažādi piederumi, piemēram, mazuļa pārnēsāšanas soma minifigūrai, kempinga plītiņa un panna, kā arī ceptas olas un kruasāna elementi.
  • Iekļauta drukāta būvēšanas pamācība un Instructions PLUS — iespēja, kas pieejama viedierīču bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions. Šī interaktīvā būvēšanas pamācība palīdzēs bērniem kļūt par meistarīgiem būvētājiem.
  • LEGO City Vareno transportlīdzekļu piedzīvojumu komplektos ir reālistiski transportlīdzekļi un jautri tēli, kas rosina brīvas, radošas rotaļas un vienlaikus palīdz bērniem pilnveidot fiziskās prasmes un gūt pārliecību par sevi.
  • Visas LEGO City detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • LEGO City klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

60283_lifestyle-6422e269afcc7.jpg

Klasiski piedzīvojumi brīvdienu furgonā

Bērni var ceļot, kurp vien iztēle viņus aizved, ar šo LEGO City rotaļu komplektu Brīvdienu furgons.

60283_hero-6422e27d4e0d9.jpg

Leģendārs ceļojumu furgons

Daudz reālistisku funkciju ceļošanas priekam daudzu stundu garumā.

60283_build-6422e28ca234b.jpg

Viegli būvējams modelis

Lietotnē LEGO Building Instructions ir pieejama digitālā pamācība Instructions PLUS, kas bērniem no 5 gadiem palīdzēs būvēt.

60283_inthebox-6422e2a02c214.jpg

Iepazīsties ar ģimeni

Iekļautas mammas un tēta minifigūras, kā arī mazuļa figūra un daudz piederumu brīvdienu lomu spēlēm.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60283 LEGO® City Great Vehicles Brīvdienu furgons – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60283 LEGO® City Great Vehicles Brīvdienu furgons.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60283 LEGO® City Great Vehicles Brīvdienu furgons

Kods: 4040101-4951
Svītrkods: 5702016889772
1483
1999
14,83 €
14,83 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs