+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iedarbini kaskadieru motocikla spararatu un sagatavojies reālistiskiem piedzīvojumiem uz diviem riteņiem kopā ar LEGO® City kaskadieru komandu! Pievienojies TV seriāla “LEGO City” varonim Wallop un izpildi elpu aizraujošus trikus uz viņa kolosālā braucamā. Ļauj vaļu neapturamajam ārdīšanas triku motociklam, kurš traucas cauri šķēršļiem, lec no rampām un izpilda kolosālus manevrus gaisā. Šis bruņās tērptais braucējs nepazīst bailes, tāpēc sagatavojies nākamajam ārdīšanas braucienam!

Piešķir paātrinājumu bērnu rotaļām ar LEGO® City rotaļu komplektu "Ārdīšanas triku motocikls" (60297), kurā iekļauts ātrs kaskadieru motocikls ar spararata piedziņu un TV seriāla “LEGO City Adventures” pārgalvīgais varonis Wallop. Šī būs perfekta kombinācija kaskadieru šovam, kas liks skatītājiem aizturēt elpu.

Zēniem un meitenēm no 5 gadu vecuma. Šim LEGO komplektam ir pievienotas vienkāršas būvēšanas instrukcijas. Vari arī doties tiešsaistē un lejupielādēt viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotni LEGO Building Instructions, kur ir pieejama iespēja Instructions PLUS. Šajā interaktīvajā būvēšanas pamācībā ir lieliski tuvināšanas un pagriešanas rīki, kas palīdzēs bērniem drīz kļūt par meistarīgiem būvētājiem!

Ļauj bērnam kļūt par šova zvaigzni! Ar LEGO City Stuntz komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar spararata motocikliem, lieliskiem transportlīdzekļiem, reālistiskām celtnēm un jautriem tēliem, kas rosina radošas lomu spēles, atveidojot īstās dzīves notikumus. Savieno LEGO City Stuntz sērijas komplektus, lai kaskadieru šovi kļūtu vēl aizraujošāki!

  •  Iegriez sacensību virpuli ar LEGO® City rotaļu komplektu "Ārdīšanas triku motocikls" (60297), kurā iekļauts motocikls ar spararata piedziņu un pārgalvīgais TV seriāla “LEGO City” tēls Wallop.
  •  Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu kolosālu kaskadieru motociklu ar spararata piedziņu, kā arī TV seriāla “LEGO® City Adventures” pārgalvīgā tēla Wallop minifigūra.
  •  Bērniem jāiestumj kaskadieru motocikls, lai iedarbinātu spararatu, bet pēc tam tas jāatlaiž, lai noārdītu šķēršļus un izpildītu trikus gaisā!
  •  LEGO® City komplekts "Ārdīšanas triku motocikls" būs lieliska Ziemassvētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana kaskadieru triku faniem un bērniem no 5 gadu vecuma.
  •  Uzbūvēta ārdīšanas triku motocikla aptuvenie izmēri: augstums 3 cm, garums 6 cm, platums nepilni 2 cm.
  •  Savieno rotaļu komplektu "Ārdīšanas triku motocikls" ar citiem LEGO® City Stuntz sērijas komplektiem, lai kaskadieru šovs kļūtu vēl aizraujošāks.
  •  Iekļauta drukāta būvēšanas pamācība un Instructions PLUS — interaktīva būvēšanas pamācība bērniem, kas pieejama viedierīču bezmaksas lietotnē LEGO® Building Instructions.
  •  Ar LEGO® City Stuntz komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar kolosāliem rotaļu transportlīdzekļiem un jautriem tēliem, kas rosinās radošus, reālās dzīves notikumos balstītus stāstus un lomu spēles.
  •  Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60297 LEGO® City Stuntz Ārdīšanas triku motocikls – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60297 LEGO® City Stuntz Ārdīšanas triku motocikls.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60297 LEGO® City Stuntz Ārdīšanas triku motocikls

Kods: 4040101-5176
Svītrkods: 5702016912715
629
899
6,29 €
8,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs