+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Izmantojot šo LEGO City Ice Truck Police Chase spēļu komplektu, kurā ir uzlabota noziedzīga saldējuma mašīna ar nelīdzenu šauteni un iespaidīga policijas vajāšanas automašīna ar izmestām riepu smailēm, bērni var atjaunot ainas no LEGO City Adventures TV seriāla. Ar 2 bēdīgi slavenu noziedznieku un policistu varoņu minifigūrām jūs gaida stundu ilga asa sižeta spēle.

Šim LEGO konstruēšanas komplektam ir pievienots soli pa solim izdrukāts būvniecības ceļvedis un interaktīvas digitālās būvniecības instrukcijas. Digitālajā ceļvedī, kas ir pieejams viedtālruņiem un planšetdatoriem paredzētajā bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions, ir pieejami ērti tālummaiņas un pagriešanas rīki, kas ļauj bērniem skatīt katru viņu uzbūvēto modeli no visiem leņķiem.

LEGO City spēļu komplekti nodrošina lielisku būvēšanas un spēļu pieredzi ar funkcijām bagātām ēkām, reālistiskiem transportlīdzekļiem un jautriem varoņiem, kas iedvesmos jūs radoši un jautri spēlēt lomas.

Produkta īpašības:

  • LEGO City TV tēmas policijas spēļu komplekts – LEGO City ledus kravas automašīnas policijas slazds, pilns ar iedvesmu bērniem un TV seriāla LEGO City Adventures faniem.
  • Komplektā ir viss bērniem nepieciešamais, lai izveidotu krāsainu saldējuma mašīnu, policijas patruļas automašīnu un bankomātu, kā arī 3 minifigūras, tostarp 2 LEGO City TV varoņus.
  • Funkcijas un funkcijas. Bērni var šaut priekšmetus no saldējuma mašīnas, izmest policijas dzenāmās automašīnas riepas ērkšķus un izspēlēt ainas no TV seriāla LEGO City Adventures.
  • Dāvana jebkuram gadījumam. Šo LEGO City policijas rotaļlietu var dāvināt dzimšanas dienā, svētkos vai jebkurā citā gadījumā bērniem no 5 gadu vecuma.
  • Rotaļlietas spēlēšanai un demonstrēšanai. Rotaļu saldējuma mašīna ir 12 cm augsta, 15 cm gara un 5 cm plata.
  • Ar LEGO minifigūras piederumiem. Šajā rotaļu policijas spēļu komplektā ir daudz jautru aksesuāru izgudrojošai spēlei, tostarp roku dzelži, noziedzīgs lauzējs un saldējuma izstrādājumi.
  • Ar interaktīvu digitālo būvniecības ceļvedi. Bērni var tuvināt, pagriezt un skatīt modeļus no visiem leņķiem, izmantojot viedtālruņiem un planšetdatoriem paredzēto lietotni LEGO Building Instructions.
  • Attīsta bērnu radošās prasmes. Rotaļājoties bērni iegūst lielāku pārliecību par sevi un attīsta pamatprasmes.
  • Koncentrējieties uz kvalitāti. Visas LEGO sastāvdaļas atbilst stingriem nozares standartiem, kas nodrošina nemainīgu kvalitāti, savietojamību un jautras konstrukcijas kopš 1958. gada.
  • LEGO paliktņi un detaļas tiek mētātas, karsētas, drupinātas, savītas un analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.

60314_lifestyle-62de67afe2b7a.jpg

TV seriāla LEGO City policijas komplekts

Laupītāju saldējuma busiņš, lielisks policijas auto un 2 TV seriāla LEGO City tēli dinamiskām rotaļām.

60314_hero-62de67e9cb7e6.jpg

Rotaļu komplekts ar dažādām funkcijām

317 detaļas: būvē saldējuma busiņu, policijas auto, bankomātu un 3 minifigūras, tostarp 2 TV seriāla LEGO City tēlus.

60314_build-62de68040fed4.jpg

Bērni mācās rotaļājoties

Iekļauta drukāta un digitāla pamācība, lai būvēšana sagādātu bērniem prieku, kā arī palīdzētu gūt pārliecību un pilnveidot prasmes.

60314_inthebox-62de6813b545e.jpg

Lieliska dāvana bērniem no 5 gadiem

Iepriecini mazo ikdienas varoni ar šo komplektu. Ideāla dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana un papildinājums citiem LEGO komplektiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60314 LEGO® City Police Policijas pakaļdzīšanās saldējuma busiņam – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60314 LEGO® City Police Policijas pakaļdzīšanās saldējuma busiņam.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60314 LEGO® City Police Policijas pakaļdzīšanās saldējuma busiņam

Kods: 4040101-5343
Svītrkods: 5702017161891
2099
2999
20,99 €
29,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs