+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepazīstiniet bērnus ar jautrības un aizraušanās pasauli ar šo LEGO City Racing Car rotaļlietu komplektu, kas sastāv no F1 stila automašīnas un instrumentiem, kā arī balvas kausa. Pievienojot mehāniķu un sacīkšu minifigūras, jūs varat doties iespaidīgā sacīkšu piedzīvojumā!

Jautra konstrukcija zēniem un meitenēm no 4 gadu vecuma

Šim 4+ rotaļlietu konstruēšanas komplektam ir ilustrēta drukāta būvniecības rokasgrāmata un LEGO starta bloka elements - iepriekš izgatavota pamatne, no kuras sākt būvniecību. Turklāt jūs saņemsiet digitālās būvniecības instrukcijas, kas pieejamas LEGO Building Instructions lietotnē viedtālruņiem un planšetdatoriem. Šis lieliskais interaktīvais ceļvedis sniedz bērniem iespēju tuvināt, pagriezt un skatīt pabeigto modeli no visiem leņķiem.

LEGO City lieliskie transportlīdzekļu rotaļu komplekti nogādā bērnus darbības epicentrā ar foršām rotaļlietām, kas spēlē lielāku ātrumu. Bērni var uzzināt par dažādiem sauszemes, gaisa un ūdens transportlīdzekļiem un spēlēt jautrus stāstus, kas interesantā veidā attēlo reālo pasauli.

Produkta īpašības:

  • Sacīkšu piedzīvojumi bērniem no 4 gadu vecuma - piešķiriet savai izgudrojošajai spēlei lielāku ātrumu, izmantojot šo LEGO City sacīkšu auto rotaļlietu komplektu. Jautrs ievads LEGO City Great Vehicle Universe.
  • Komplektā ir iekļauts viss bērniem nepieciešamais, lai izveidotu rotaļu sacīkšu automašīnu, kā arī balvu kauss, instrumenti, kā arī autovadītāja un mehāniķa minifigūras.
  • F1 stila detaļas. Bērni var izpētīt rotaļlietu sacīkšu automašīnu, to uzbūvējot, un pēc tam sēdināt vadītāju pie stūres, lai stundām ilgi pavadītu izgudrojuma sacīkšu izklaidi.
  • Jautra dāvana jebkuram gadījumam. Šo LEGO City lielā transportlīdzekļa sacīkšu automašīnu rotaļlietu komplektu var dāvināt kā dzimšanas dienu, brīvdienu vai jebkuru citu notikumu bērniem no 4 gadu vecuma.
  • Spēlējiet uz ceļa. Sacīkšu mašīna ir 3 cm augsta, 11 cm gara un 5 cm plata, tāpēc bērni ar to var spēlēt jebkurā vietā un laikā.
  • Ar jautriem minifigūras piederumiem. Šajā sacīkšu automašīnu spēļu komplektā ir LEGO rotaļlietu āmurs, uzgriežņu atslēga, sacīkšu ķivere un balvas kauss sacīkšu darbībai un remontam apstāšanās laikā.
  • Norādījumi mazajiem dizaineriem. Šajā 4+ komplektā ietilpst LEGO sākuma bloka elements, ilustrēts būvniecības ceļvedis un digitālās būvniecības instrukcijas, kas pieejamas bezmaksas LEGO Building Instructions lietotnē.
  • Ieslēdziet augstāku pārnesumu spēlei. LEGO City lielisko transportlīdzekļu spēļu komplektos ir reāli transportlīdzekļi un jautri varoņi. Bērni attīsta pamatprasmes un iegūst pārliecību par sevi.
  • Kvalitāte garantēta. Visas LEGO sastāvdaļas atbilst stingriem nozares standartiem, kas nodrošina nemainīgu kvalitāti, savietojamību un jautras konstrukcijas kopš 1958. gada.
  • LEGO sastāvdaļas tiek mētātas, karsētas, saspiestas, pagrieztas un analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.

60322_lifestyle-62de6d31ce48f.jpg

LEGO sacīkšu piedzīvojumi bērniem no 4 gadiem

Ieved mazos būvētājus radošu rotaļu pasaulē ar LEGO City rotaļu komplektu Sacīkšu formula, kurā iekļautas 2 minifigūras.

60322_hero-62de6d4e8663a.jpg

Radīts topošajiem LEGO būvētājiem

Modulāras LEGO detaļas un gatava sākuma klucīša šasija palīdz maziem bērniem sākt būvēšanu.

60322_build-62de6d6408de6.jpg

Būvēsim kopā

Pakāpeniskas, ilustrētas un digitālas pamācības atvieglo būvēšanu bērniem un pieaugušajiem, kuri vēlas palīdzēt šajā procesā.

60322_inthebox-62de6d7b6e3b3.jpg

Brīvas, radošas rotaļas

LEGO City komplektā Sacīkšu formula ir braucēja un mehāniķa minifigūras, kā arī piederumi iztēles bagātām rotaļu sacīkstēm.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60322 LEGO® City Great Vehicles Sacīkšu formula – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60322 LEGO® City Great Vehicles Sacīkšu formula.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60322 LEGO® City Great Vehicles Sacīkšu formula

Kods: 4040101-5344
Svītrkods: 5702017117102
769
1099
7,69 €
7,69 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs