+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Šis LEGO City rotaļu komplekts "Lāča triku motocikls" (60356) bērniem no 5 gadu vecuma sagādās aizraujošas rotaļas daudzu stundu garumā. Tajā iekļauts interesants motocikls ar spararatu lieliskiem lēcieniem un trikiem. Pievieno braucēja minifigūru ar jocīgo lāča ķiveri, un kaskadieru piedzīvojumi būs nebeidzami.

Interaktīva būvēšanas izklaide

Rotaļu triku motocikla komplektā iekļauta ilustrēta būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — digitāls palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeli no visiem leņķiem.

Bērni kļūst par šova zvaigznēm

Ar LEGO City Stuntz rotaļu komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar lieliskiem transportlīdzekļiem, detalizētām ēkām un jautriem tēliem, kuri iedvesmo iztēles bagātām lomu spēlēm. Savieno šo komplektu ar citiem LEGO City Stuntz komplektiem un sarīko iespaidīgus kaskadieru triku šovus!

  • Rotaļu triku motocikls. Iepazīstini bērnus no 5 gadu vecuma ar LEGO City Stuntz rotaļu komplektu pasauli, piedāvājot šo triku motociklu ar spararatu.
  • Kas atrodas kārbā? Iekļauts rotaļu triku motocikls un jocīga LEGO City Stuntz braucēja minifigūra ar lāča galvas ķiveri.
  • Īsti kaskadieru piedzīvojumi. Bērniem jāiestumj kaskadieru motocikls, lai iegrieztu spararatu, bet pēc tam tas jāatlaiž, lai izpildītu aizraujošus lēcienus un trikus.
  • Jautra dāvana. Pasniedz LEGO City rotaļu komplektu"Lāča triku motocikls" (60356) kā svētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvanu bērniem no 5 gadu vecuma, kuriem patīk dinamiskas rotaļlietas.
  • Kabatas izmēra rotaļu komplekts. Lāča triku motocikla aptuvenie izmēri: augstums 5 cm, garums 6 cm, platums 2 cm
  • Sakrāj un savieno. Savieno šo kaskadieru triku motocikla rotaļu komplektu ar citiem LEGO City Stuntz sērijas komplektiem vēl aizraujošākiem kaskadieru triku šoviem.
  • Iekļautas drukātas un digitālas būvēšanas pamācības. Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu šo kaskadieru motociklu no visām pusēm.
  • Bērni rotaļājoties mācās. LEGO City rotaļu komplekti piedāvā reālistiskas ēkas, transportlīdzekļus un tēlus iztēles bagātām rotaļām, kuras palīdz attīstīt bērnu radošās prasmes un pārliecību par sevi.
  • Garantēta kvalitāte. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60356_lifestyle-6421873e014c2.jpg

Aizraujoši triku piedzīvojumi bērniem

Iegūsti bezgalīgas rotaļu stundas ar šo LEGO City Stuntz motocikla komplektu īstiem lēcieniem un trikiem.

60356_hero-6421874823f62.jpg

Būvēšanas un rotaļu komplekts bērniem no 5 gadiem

Bērni aizrautīgi būvē, lai rīkotu spraigus kaskadieru šovus un sacensības.

60356_build-6421875425df8.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

60356_inthebox-642187658bbc0.jpg

Vēl vairāk komplektu, ko sakrāt un apvienot

Bērni var apvienot šo ar citiem LEGO City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl aizraujošākām rotaļām!

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60356 LEGO® City Lāča triku motocikls – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60356 LEGO® City Lāča triku motocikls.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60356 LEGO® City Lāča triku motocikls

Kods: 4040101-6023
Svītrkods: 5702017416182
629
899
6,29 €
8,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs