+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Tevi sagaida stundām ilga, piedzīvojumu pilna jautrība ar LEGO City komplektu "Nepārspējamais kaskadieru izaicinājums" (60361). Šis komplekts ar trīs funkcijām bērniem no 7 gadu vecuma ietver 2 rotaļu kaskadieru motociklus un 3 kombinējamus kaskadieru palīglīdzekļus, tostarp 360° cilpu, uguns riņķi un aizraujošu “citplanētiešu torņa” izaicinājumu. Bērni var pārbaudīt savas iemaņas, uzvedot aizraujošus šovus un sacenšoties ar ģimeni un draugiem, lai iegūtu uzvarētāja trofeju.

Interaktīva būvēšanas izklaide

Šajā LEGO City Stuntz rotaļu komplektā iekļauta drukāta būvēšanas pamācība un viedtālruņu un planšetdatoru lietotne LEGO Builder, kurā pieejami intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki. Tie būvēšanas laikā palīdzēs bērniem vizualizēt modeļus no visiem leņķiem.

LEGO City radošā pasaule

Ar LEGO City rotaļu komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar lieliskiem transportlīdzekļiem, detalizētām ēkām un iedvesmojošiem tēliem, kurus iesaistīt reālistiskās lomu spēlēs. Savieno šokomplektu ar citiem LEGO City Stuntz komplektiem vēl iespaidīgākiem kaskadieru triku šoviem.

  • Trīskāršs rotaļu kaskadieru izaicinājums bērniem no 7 gadu vecuma — Sagatavo vietu jautriem šoviem un sacensībām ar LEGO City komplektu "Nepārspējamais kaskadieru izaicinājums" (60361) gan patstāvīgām rotaļām, gan grupas spēlēm.
  • Kas ir kastē? — Kaskadieru izaicinājumi šajā rotaļu komplektā ietver 360° cilpu, uguns riņķi un vertikālu “citplanētiešu torni”, kā arī rampu lēcieniem, 2 rotaļu kaskadieru motociklus un 2 motociklistu minifigūras.
  • Jautrs LEGO City Stuntz piedzīvojums — Bērni var iedarbināt rotaļu motociklu, lai izbrauktu cilpu, izlēktu cauri uguns riņķim un sasniegtu citplanētiešu torņa virsotni.
  • Dāvana visiem gadījumiem — Uzdāvini Šo LEGO City Stuntz rotaļu komplektu bērniem un kaskadieru faniem no 7 gadu vecuma dzimšanas dienā vai jebkurā citā gadījumā.
  • Izmēri — Kad salikts, Nepārspējamais kaskadieru izaicinājums kopā ar cilpu, rampu un uguns riņķi ir 21 cm augsts, 28 cm plats un 24 cm dziļš.
  • Iekļauti LEGO minifigūru piederumi — Šis LEGO City Stuntz komplekts ietver rotaļu minifigūras ķiveri un trofeju.
  • Iekļautas interaktīvas digitālas būvēšanas instrukcijas — Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu modeļus no visām pusēm.
  • Rotaļlietas iztēles bagātām rotaļām — LEGO City rotaļu komplekti ieved bērnus notikumu centrā ar ēkām, transportlīdzekļiem un tēliem, kas iedvesmo radošām, iztēles bagātām lomu spēlēm.
  • Garantēta kvalitāte — Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas un vienmēr sagādā prieku.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60361_lifestyle-6454a8e00046c.jpg

Nepārspējami triku piedzīvojumi bērniem

Izcilais komplekts ar 3 kombinējamām konstrukcijām trikiem un 2 Stuntz motocikliem nodrošinās stundām ilgu spraigu jautrību.

60361_hero-6454a8e7a7743.jpg

Aizraujošas un spraigas rotaļas

Gatavojies vareniem triku šoviem un aizraujošām sacensībām ar šo trīskāršo funkciju LEGO City Stuntz rotaļu komplektu.

60361_inthebox-6454a8f91031d.jpg

Pārsteigums spraigu rotaļu cienītājiem

Lieliska dāvana svētkos vai ikdienā kaskadieru triku faniem un bērniem, kam patīk rotaļlietas spraigiem piedzīvojumiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60361 LEGO® City Nepārspējamais kaskadieru izaicinājums – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60361 LEGO® City Nepārspējamais kaskadieru izaicinājums.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60361 LEGO® City Nepārspējamais kaskadieru izaicinājums

Kods: 4040101-6195
Svītrkods: 5702017416229
6999
9999
69,99 €
99,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs