+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Ienes vasaras noskaņas bērnu rotaļās ar šo LEGO® City Saldējuma veikalu (60363) bērniem no 6 gadu vecuma. Saldējuma stendu un ballīšu fani dievinās šo kolosālo dāvanu ar saldējuma stendu, blenderi, saldētavu un āra galdiņiem. Komplektā ir arī kravas velosipēds un 3 minifigūras, tostarp pārdevējs interesantā polārlāča kostīmā.

Iekļautas digitālas būvēšanas instrukcijas

Šis komplekts ietver viegli uztveramu drukātu pamācību un pakāpeniskas instrukcijas LEGO Builder lietotnē. Šajā intuitīvajā būvēšanas palīgā bērni var tuvināt un grozīt modeļus no visiem leņķiem. Lietotne ļaus viņiem arī sekot līdzi būvēšanas procesam, kā arī izpētīt un saglabāt virtuālos rotaļu komplektus.

Iepazīsti pasauli rotaļājoties

LEGO City rotaļu komplekti piedāvā neskaitāmas rotaļu iespējas ar detalizētām ēkām, reālistiskiem transportlīdzekļiem un iedvesmojošiem tēliem, lai iztēles bagātās rotaļās jautrā un aizraujošā veidā attēlotu ikdienas dzīvi.

  • Rotaļu saldējuma veikals. Pievieno vēl vairāk jautrības LEGO® City komplektiem ar šo komplektu "Saldējuma veikals" (60363), kas patiks ballīšu, saldējuma stendu un aizraujošu rotaļlietu faniem no 6 gadu vecuma.
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem vajadzīgs, lai uzbūvētu rotaļu saldējuma veikalu un kravas velosipēdu, kā arī aizraujoši piederumi un 3 minifigūras, tostarp pārdevējs polārlāča kostīmā.
  • Ballīšu rotaļa. Komplekts ietver daudz detaļu radošām rotaļām, tostarp saldējuma stendu, blenderi, saldētavu un āra sēdvietas.
  • Dāvana bērniem no 6 gadu vecuma dzimšanas dienā vai jebkurā citā gadījumā.
  • Izmēri. LEGO® Saldējuma veikals ir aptuveni 17 cm augsts, 16 cm plats un 12 cm dziļš.
  • LEGO® minifigūru piederumi. Piederumi ietver rotaļu piena kokteili, telefonu, balonu, dāvanu un divus saldējuma konusiņus.
  • Iekļauta interaktīva pamācība. Atklāj lietotni LEGO® Builder. Tajā bērni var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, sekot līdzi būvēšanas progresam un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus.
  • Pilsēta bez robežām. Atklāj vēl lielāku jautrību un piedzīvojumus, šo komplektu savienojot ar citiem no LEGO® City klāsta.
  • Rotaļlietas, uz kurām vari paļauties. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Maksimāli pārbaudīti. LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

60363_lifestyle-64c0c52dee65d.jpg

Aizraujošs rotaļu saldējuma veikals

Saldējuma faniem patiks šis rotaļu saldējuma veikals — lieliska vieta bezgalīgām ballīšu spēlēm.

60363_hero-64c0c53b498e1.jpg

Būvēšanas un rotaļu prieks bērniem no 6 gadiem

Bērni var izbaudīt jautru būvēšanu un tad ienirt aizraujošā iztēles pilnu stāstu pasaulē.

60363_build-64c0c547463e5.jpg

Daļa no lielpilsētas!

Bērni var apvienot šo ar citiem LEGO® City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) papildu piedzīvojumiem.

60363_inthebox-64c0c5536afee.jpg

Atklāj būvēšanas digitālo pasauli

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus 3 dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60363 LEGO® City Saldējuma veikals – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60363 LEGO® City Saldējuma veikals.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60363 LEGO® City Saldējuma veikals

Kods: 4040101-6403
Svītrkods: 5702017415635
2831
3799
28,31 €
28,31 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs