+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iepazīstiniet bērnus ar radošo rotaļu pasauli ar šo LEGO City Police Station Chase (60370) rotaļu komplektu, kas paredzēts bērniem no 4 gadu vecuma. Policijas iecirkņa ēkā ir barjera, birojs un cietuma kamera ar bēgšanas funkciju. Ietver arī policijas automašīnu un ļaundara motociklu, kā arī divas policijas un divas ļaundara minifigūras.

Radīts pirmsskolas vecuma bērniem un jauniešiem

Šajā viegli saliekamajā rotaļu komplektā ir iekļauts pamata LEGO klucīša elements, attēla instrukcijas un lietotne LEGO Builder, digitālās būves kompanjons ar intuitīvu tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas ļauj bērniem konstruēšanas laikā vizualizēt modeli no jebkura leņķa.

Atklāj pasauli caur rotaļām

LEGO City rotaļu komplektos ir bagātīgi detalizētas ēkas, reālistiski transportlīdzekļi un jautri varoņi, kas iedvesmo nebeidzamām radošām spēlēm, kuru pamatā ir ikdienas varoņi un reāli notikumi.

  • Jautrs policijas tematikas rotaļu komplekts bērniem vecumā no 4 gadiem, sagaidāmi policijas vajāšanas piedzīvojumi ar LEGO City policijas iecirkņa Chase būvēšanas komplektu (60370).
  • Kas ir kastē? - Viss, kas bērniem nepieciešams, lai izveidotu policijas iecirkni, policijas automašīnu un slepkavu motociklu rotaļu komplektu, kā arī divas policista un divas slepkavas minifigūras un policijas suņa figūra.
  • Sīkāka informācija un funkcijas — bērni piestiprina ķēdi rotaļu motociklam, lai aktivizētu jailbreak funkciju.
  • Dāvana jebkuram gadījumam — šo LEGO City policijas rotaļlietu var dāvināt dzimšanas dienā, svētkos vai jebkurā citā gadījumā bērniem no 4 gadu vecuma.
  • Izmēri — policijas iecirkņa izmēri ir vairāk nekā 5 collas (12 cm) augsts, 9 collas (26 cm) plats un 12 cm dziļš, kad tas ir salikts.
  • Ietver LEGO minifigūras piederumus — šajā policijas tematikā veidotajā rotaļu komplektā ir daudz lielisku aksesuāru radošām spēlēm, tostarp rotaļlietu dārgakmens, policijas radio, cietuma atslēga, divas krūzes un skaļrunis.
  • Norādījumi mazākiem celtniekiem — šajā komplektā 4+ ir iekļauts pamata LEGO klucīša elements, vienkārša būvēšanas rokasgrāmata ar attēliem un digitālas instrukcijas, izmantojot lietotni LEGO Builder.
  • Būvrotaļlieta rotaļām un mācībām – LEGO City komplekti palīdz attīstīt bērnu pārliecību un būtiskas dzīves prasmes ar jautrām rotaļlietām un tēliem, kas iedvesmo radošai spēlei.
  • Mēs koncentrējamies uz kvalitāti — visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu nemainīgu kvalitāti, savietojamību un jautru būvēšanas pieredzi — kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO klucīši un detaļas tiek nomestas, karsētas, sasmalcinātas, savītas un analizētas. Tātad jūs varat būt pārliecināti, ka tie atbilst stingriem globālajiem drošības standartiem.

60370_lifestyle-642196f99d536.jpg

Policijas iecirkņa rotaļu komplekts

Iepazīstina bērnus no 4 gadu vecuma ar tēlainu rotaļu pasauli šajā LEGO City komplektā “Policijas iecirknis un pakaļdzīšanās”.

60370_hero-64219706f08d9.jpg

Veidots mazajiem LEGO būvētājiem

Bērni var ķerties pie būvēšanas ar viegli saliekamām, modulārām LEGO detaļām un sākuma klucīša pamatni.


60370_build-6421971941457.jpg

Pirmie veiksmīgas būvēšanas soļi

Palīdzi savam pirmsskolas vecuma bērnam būvēt ar LEGO klucīšiem — tā bērni var attīstīt pārliecību un dzīvē noderīgas prasmes.

60370_inthebox-6421972b55dea.jpg

Tēli, kas iedvesmo rotaļām

Bērni izspēlē aizraujošus stāstus ar 2 policistu un 2 noziedznieku minifigūrām, un suņa figūru.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60370 LEGO® City Policijas iecirknis un pakaļdzīšanās – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60370 LEGO® City Policijas iecirknis un pakaļdzīšanās.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60370 LEGO® City Policijas iecirknis un pakaļdzīšanās

Kods: 4040101-6026
Svītrkods: 5702017416304
2839
3699
28,39 €
28,39 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs