+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Piešķir dzirksti bērnu iztēlei ar LEGO City rotaļu komplektu "Ugunsdzēsēju depo un ugunsdzēsēju auto" (60375), kurā ir rotaļu ugunsdzēsēju depo ar guļvietām, garāžu un slidkalniņu ātrai šļukšanai. Bērni saņem arī interesantu ugunsdzēsēju auto ar elastīgu šļūteni un jumta trepēm. Pievieno popkorna ratiņus, dažas LEGO liesmas, pārdevēja un ugunsdzēsēju minifigūras, un piedzīvojumi daudzu stundu garumā var sākties.
Gan drukātas, gan digitālas instrukcijas
Šim viegli būvējamajam rotaļu komplektam no 4 gadu vecuma ir LEGO sākuma klucīša elements, ilustrētas instrukcijas un lietotne LEGO Builder — digitāls skolotājs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt pabeigto modeli no visiem leņķiem.
Iepazīsti pasauli rotaļājoties
LEGO City būvēšanas komplekti bērniem no 4 gadu vecuma piedāvā detalizētas ēkas, reālistiskus transportlīdzekļus un jautrus tēlus, kas rosina uz atklātām, iztēles bagātām rotaļām. Bērni var uzzināt daudz jauna par apkārtējo pasauli, jautrā un aizraujošā veidā atveidojot īstās dzīves notikumus un stāstus.
  • Ugunsdzēsēju rotaļu komplekts bērniem no 4 gadu vecuma. Šis komplekts "Ugunsdzēsēju depo un ugunsdzēsēju auto" (60375) lieliski ieved bērnus LEGO City pasaulē, kur viņi kļūst par ikdienas varoņiem pašā notikumu centrā.
  • Kas ir kārbā? Viss nepieciešamais, lai uzbūvētu rotaļu ugunsdzēsēju depo un ugunsdzēsēju auto, kā arī popkorna ratiņi, LEGO liesmas, pārdevējs un 2 ugunsdzēsēju minifigūras.
  • LEGO rotaļlieta nebeidzamām ugunsdzēsēju izklaidēm. Iekļauts aizraujošs ārkārtas slidkalniņš ugunsdzēsēju minifigūrām un auto ar elastīgu rotaļu šļūteni un paceļamām trepēm.
  • Jautra dāvana bērniem no 4 gadu vecuma. Pasniedz šo rotaļu komplektu dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat.
  • Izmēri. Ugunsdzēsēju depo aptuvenais augstums ir 22 cm, platums 18 cm un dziļums 19 cm
  • LEGO piederumi papildina rotaļu iespējas. Minifigūru piederumi: rotaļu lāpstiņa, cirvis, radio un krūze.
  • Paredzēts mazākajiem būvētājiem. Šajā 4+ komplektā ir iekļauts LEGO sākuma klucīša elements, vienkārša ilustrēta būvēšanas pamācība un digitālas norādes, kas pieejamas lietotnē LEGO Builder.
  • Noderīgu prasmju veidošana. LEGO City rotaļu komplekti veidoti tā, lai radošas rotaļas palīdzētu pilnveidot fiziskās prasmes un gūt pārliecību par sevi.
  • Garantēta kvalitāte. Visas LEGO detaļas atbilst ļoti stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas un vienmēr sagādā prieku.
  • Drošība ir galvenā. LEGO klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60375_lifestyle-6421a3f21daa5.jpg

Ugunsdzēsēju rotaļu komplekts bērniem no 4 gadu vecuma

Palutini savu mazo varoni ar LEGO City ugunsdzēsēju priekiem — rotaļu komplekts bērniem no 4 gadu vecuma, kas patiks tēlošanas cienītājiem.

60375_hero-6421a403b1dc5.jpg

Veidots mazajiem LEGO būvētājiem

Bērni var ķerties pie būvēšanas ar modulārām LEGO detaļām un sākuma klucīša pamatni.

60375_build-6421a418c4120.jpg

Ar pārdevēju un 2 ugunsdzēsēju minifigūrām

Bērniem patiks uguns dzēšanas piedzīvojumi ar iekļautām pārdevēja un ugunsdzēsēja minifigūrām.

60375_inthebox-6421a42691641.jpg

Pirmie veiksmīgas būvēšanas soļi

Palīdzi savam pirmsskolas vecuma bērnam būvēt ar LEGO klucīšiem. Tā bērni var attīstīt pārliecību un dzīvē noderīgas prasmes.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60375 LEGO® City Ugunsdzēsēju depo un ugunsdzēsēju auto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60375 LEGO® City Ugunsdzēsēju depo un ugunsdzēsēju auto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60375 LEGO® City Ugunsdzēsēju depo un ugunsdzēsēju auto

Kods: 4040101-6032
Svītrkods: 5702017416359
2758
3699
27,58 €
27,58 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs