+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Uzkurini bērnu iztēli ar LEGO City komplektu "Celtniecības ekskavators" (60385), kas aprīkots ar pneimatisko āmuru un maināmiem kausa vai paletes veida satvērēja elementiem. Aizraujošajā rotaļu komplektā iekļauts arī rotaļu viedais soliņš, 2 strādnieku minifigūras un interesanti piederumi ilgām būvniecības lomu spēlēm no 5 gadu vecuma.
Drukātas un digitālas būvēšanas pamācības
Šim rotaļu ekskavatora komplektam ir viegli saprotama, ilustrēta būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — digitāls būvēšanas palīgs ar pārsteidzošiem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt pabeigto modeli no visiem leņķiem.
Rotaļājies un mācies!
Bērni visapkārt redz aizraujošus transportlīdzekļus un mašīnas, un ar LEGO City Vareno transportlīdzekļu sērijas būvēšanas komplektiem viņi var tos izpētīt tuvplānā, iepazīstot reālistiskus modeļus un jautrus tēlus, kuri iedvesmos brīvām, radošām rotaļām.
  • Rotaļu ekskavators. Būvējamo rotaļlietu faniem patiks šis LEGO City komplekts "Celtniecības ekskavators" (60385) ar maināmiem strēles papildelementiem.
  • Kas ir kārbā? Viss bērniem nepieciešamais, lai uzbūvētu LEGO City modeli "Celtniecības ekskavators", kā arī parka soliņa ainava, rotaļu viedais soliņš un 2 strādnieku minifigūras.
  • Maināmi strēles papildelementi. Bērni var piestiprināt priekšējai strēlei kausu vai paletes veida satvērēju, bet aizmugurējai strēlei — pneimatisko āmuru.
  • Aizraujoša rotaļlieta topošajiem būvētājiem. To var pasniegt kā dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvanu bērniem no 5 gadu vecuma
  • Izmēri. Uzbūvēts rotaļu celtniecības transportlīdzeklis ir aptuveni 11 cm augsts, 18 cm garš un 6 cm plats.
  • LEGO minifigūru piederumi. Iekļautie piederumi ir rotaļu viedtālrunis, slota un lāpsta.
  • Būvēšanas priekus papildina digitālas būvēšanas pamācības. Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu šo modeli no visām pusēm.
  • Bērni rotaļājoties mācās. LEGO City rotaļu būvēšanas komplekti palīdz bērniem iegūt pārliecību un dzīvē noderīgas prasmes, būvējot un rotaļājoties ar interesantiem modeļiem un tēliem.
  • Uzmanības centrā — kvalitāte. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, un tās vienmēr sagādā prieku.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60385_lifestyle-6422754b1633f.jpg

Pielāgojams ekskavators būvēšanas rotaļām

Mazajiem būvētājiem patiks šis komplekts, kurā ir rotaļu ekskavators ar nomaināmiem darbarīkiem, viedais paliktnis un 3 minifigūras.

60385_hero-6422755a6d902.jpg

Būvēšana un rotaļas bērniem no 5 gadiem

Bērniem patiks būvēt un doties iztēles pilnos būvniecības piedzīvojumos.

60385_build-64227567dd4b5.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

60385_inthebox-6422757b1dcb4.jpg

Vairāk komplektu, ko izzināt

Savieno šo komplektu ar citiem LEGO City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), lai atklātu vēl vairāk jautru rotaļu iespēju.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60385 LEGO® City Celtniecības ekskavators – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60385 LEGO® City Celtniecības ekskavators.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60385 LEGO® City Celtniecības ekskavators

Kods: 4040101-6036
Svītrkods: 5702017416403
1399
1999
13,99 €
19,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs