+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni var doties kempingā kaut vai katru dienu ar šo LEGO City rotaļu komplektu "Piedzīvojumi ar 4x4 bezceļu auto" (60387). 4x4 transportlīdzeklim ir lielas riepas un augsta piekare, lai tas izskatītos pēc īsta bezceļu auto. Bērniem būs arī 2 rotaļu kalnu velosipēdi, LEGO telts un aizraujoši piederumi, tostarp ugunskurs. Pievieno abas minifigūras un dzīvnieka figūru, un piedzīvojumi var sākties.
Būvēšanas prieku papildina interaktīvas instrukcijas
Šim rotaļu komplektam, kas paredzēts bērniem no 6 gadu vecuma, ir viegli saprotama, ilustrēta būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — interaktīvs būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt pabeigto modeli no visiem leņķiem.
Iedvesmojošas rotaļlietas iztēles bagātām rotaļām
LEGO City Vareno transportlīdzekļu rotaļu komplekti piedāvā detalizētus rotaļu sauszemes, gaisa un ūdens transportlīdzekļus, kas rosina iztēli. Bērni var iepazīt dažādas reālistiskas mašīnas un transportlīdzekļus, būvēšanas un rotaļu procesā pilnveidojot fiziskās prasmes un pārliecību par sevi.
  • Kempinga prieki ar bezceļu auto. Bērni var doties brīvdienās kaut katru dienu ar šo LEGO City rotaļu komplektu "Piedzīvojumi ar 4x4 bezceļu auto" (60387).
  • Kas ir kārbā? Viss bērniem nepieciešamais, lai uzbūvētu rotaļu 4x4 auto, 2 kalnu velosipēdus, telti, ugunskuru un nomaļu apvidu, kā arī 2 minifigūras un dzīvnieka figūra.
  • Daudz dažādu funkciju iztēles bagātām rotaļām. 4x4 auto ir lielas riepas, augsta piekare un platforma rotaļu kalnu velosipēdu pārvadāšanai.
  • LEGO dāvana visiem dzīves gadījumiem. Šo komplektu bērniem no 6 gadu vecuma var pasniegt kā dāvanu dzimšanas dienā, svētkos vai jebkurā citā dienā.
  • Izmēri. Rotaļu 4x4 bezceļu auto aptuvenie izmēri: augstums 8 cm, garums 19 cm, platums 12 cm
  • Minifigūru piederumi. Komplektā iekļauti LEGO piederumi, tostarp rotaļu kamera, lāpsta, panna un mugursoma.
  • Būvēšanas priekus papildina digitālas būvēšanas pamācības. Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu šo modeli no visām pusēm.
  • Bērni rotaļājoties mācās. LEGO City rotaļu būvēšanas komplekti palīdz bērniem iegūt pārliecību un dzīvē noderīgas prasmes atvērtu un radošu rotaļu laikā.
  • Garantēta kvalitāte. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība ir galvenā. LEGO klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60387_lifestyle-64227a813fda2.jpg

Rotaļu komplekts piedzīvojumiem ar bezceļu auto kempingā

Bērni ik dienas var doties brīvdienās brīvā dabā ar šo rotaļu komplektu, kurā iekļauts 4x4 bezceļu auto, 2 velosipēdi un citi atpūtas piederumi.

60387_hero-64227a95afeca.jpg

Būvē, rotaļājies un mācies

LEGO City rotaļu komplekti palīdz izzināt pasauli caur radošām rotaļām, attēlojot dzīvi jautrā un aizraujošā veidā.

60387_inthebox-64227aaf1e2c7.jpg

Vēl vairāk komplektu, ko sakrāt

Savieno šo komplektu ar citiem LEGO City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl vairāk jautrām rotaļu iespējām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60387 LEGO® City Piedzīvojumi ar 4x4 bezceļu auto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60387 LEGO® City Piedzīvojumi ar 4x4 bezceļu auto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60387 LEGO® City Piedzīvojumi ar 4x4 bezceļu auto

Kods: 4040101-6039
Svītrkods: 5702017416427
2399
2999
23,99 €
29,99 €
-20% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs