+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO City komplektā "Spēļu turnīra kravas auto" (60388) ir daudz funkciju iztēles bagātām rotaļām. Atver piekabi un atklāj skatuvi ar 2 rotaļu datorspēļu stacijām un stadiona ekrānu ar interesantu “animācijas” iespēju, kā arī uzvarētāja trofeju un dažādām precēm LEGO City elektroniskā sporta faniem. Pievieno vadītāja un spēlētāju minifigūras, un turnīrs var sākties!
Iekļautas interaktīvas digitālās būvēšanas instrukcijas
Šajā rotaļu komplektā bērniem no 7 gadiem iekļauta ilustrēta būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — pārsteidzoša digitālā pamācība ar tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt pabeigto modeli no visiem leņķiem.
Lieliskas rotaļlietas bērniem
Mēs augam, visapkārt redzot aizraujošus transportlīdzekļus un mašīnas, un ar LEGO City Vareno transportlīdzekļu sērijas būvēšanas komplektiem bērni var tos izpētīt tuvplānā, iepazīstot reālistiskus modeļus un iedvesmojošus tēlus radošām lomu spēlēm.
  • Spēļu turnīra rotaļu komplekts. LEGO City Spēļu turnīra kravas auto (60388) ir pilns ar dažādām iespējām, lai sarīkotu iztēlotas spēļu sacīkstes.
  • Kas ir kārbā? Viss bērniem nepieciešamais, lai radītu Spēļu turnīra kravas auto ar skatuvi, 2 rotaļu datorspēļu stacijām un stadiona ekrānu, kā arī uzvarētāja trofeja, preces un 3 minifigūras.
  • Rotaļu papildina interesantas funkcijas. Bērni var parādīt spēļu turnīra gaitu rotaļu stadiona ekrānā un mainīt spēlētāju minifigūru rezultātu joslu, laikāpinātu interesi.
  • Dāvana visiem gadījumiem. Izklaidējoša dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai jebkurā citā dienā bērniem no 7 gadu vecuma
  • Izmēri. LEGO City Spēļu turnīra kravas auto aptuvenais augstums ir 13 cm, garums 33 cm un platums 6 cm
  • Minifigūru piederumi. Šajā komplektā iekļautie LEGO rotaļu piederumi ir uzvarētāja trofeja, mikrofons, mobilais tālrunis un spēļu elementi, tostarp lielas dūres un zobens.
  • Būvēšanas priekus papildina digitālas būvēšanas pamācības. Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu šo modeli no visām pusēm.
  • Bērni rotaļājoties mācās. LEGO City rotaļu būvēšanas komplekti palīdz bērniem iegūt pārliecību un dzīvē noderīgas prasmes atvērtu un iztēles bagātu rotaļu laikā.
  • Garantēta kvalitāte. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas un vienmēr sagādā prieku.
  • Drošība ir galvenā. LEGO klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60388_lifestyle-64227b84b0504.jpg

Rotaļu elektroniskā sporta turnīra komplekts

Bērni var sarīkot elektroniskā sporta sacīkstes ar interesantu rotaļu kravas auto, kurā ir daudz ierīču un funkciju iztēles pilnām rotaļām.

60388_hero-64227b94ba5f4.jpg

Būvēšanas un rotaļu komplekts bērniem no 7 gadiem

Bērni izbaudīs aizraujošu būvēšanas pieredzi un tad piedalīsies aizraujošos elektroniskos sporta sacīkšu turnīros.

60388_inthebox-64227baae7b3c.jpg

Vēl vairāk komplektu, ko sakrāt

Savieno šo komplektu ar citiem LEGO City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl vairāk jautrām rotaļu iespējām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60388 LEGO® City Spēļu turnīra kravas auto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60388 LEGO® City Spēļu turnīra kravas auto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60388 LEGO® City Spēļu turnīra kravas auto

Kods: 4040101-6040
Svītrkods: 5702017416434
3519
4499
35,19 €
35,19 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs