+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Uzkurini bērnu radošo iztēli ar LEGO City rotaļu komplektu "Ugunsdzēsēju 4x4 glābšanas auto" (60393), kurā iekļauts 4x4 transportlīdzeklis ar lielām riepām, atveramu kabīni un noņemamu LEGO ūdens elementu šāvēju. Komplektā ir arī ugunskura ainava ar LEGO liesmām, ugunsdzēsēja minifigūra un kaķa figūra.

Iekļauta interaktīva digitālā būvēšanas pamācība

Šajā komplektā bērniem no 5 gadu vecuma iekļauta drukāta būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — interaktīva būvēšanas pamācība, kas padara būvēšanu vēl jautrāku ar vienkārši lietojamiem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeļus no visiem leņķiem.

Iedvesmojošā LEGO City pasaule

Ar LEGO City rotaļu komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā pasaulē, kur detalizētas ēkas, reālistiski transportlīdzekļi un iedvesmojoši tēli mudina uz iztēles bagātām lomu spēlēm.

  • Ugunsdzēsēju glābšanas rotaļu komplekts. Iepazīstini bērnus no 5 gadu vecuma ar LEGO City pasauli, sarūpējot šo komplektu "Ugunsdzēsēju 4x4 glābšanas auto" (60393) iztēles bagātām rotaļām.
  • Kas ir kārbā? Ugunsdzēsēju glābšanas auto komplektā ir viss bērniem nepieciešamais, lai uzbūvētu rotaļu 4x4 auto un ugunskura ainavu ar LEGO liesmām un koku, kā arī ugunsdzēsēja minifigūra un kaķa figūra.
  • Jautrās iespējas papildina rotaļu priekus. Bērni var raidīt LEGO ūdens elementus no rotaļu ugunsdzēsēju auto, lai apgāztu LEGO liesmas.
  • Komplekts visiem dzīves gadījumiem. Pasniedz šo LEGO City ugunsdzēsēju rotaļlietu dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat bērniem no 5 gadu vecuma.
  • Izmēri. Ugunsdzēsēju apvidus auto aptuvenie izmēri: augstums 5 cm, garums 9 cm, platums 5 cm
  • LEGO minifigūru piederumi. Iekļauta ugunsdzēsēja ķivere un rotaļu zivs. Bērni var arī atvienot šāvēju no auto un izmantot kā rokā turamu minifigūras piederumu.
  • Digitāla būvēšanas pamācība papildina rotaļu priekus. Būvēšanas procesā izmantojot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, bērni var tuvināt, pagriezt un vizualizēt modeļus.
  • Rotaļlietas, kas palīdz mācīties izklaidējoties. LEGO City rotaļu komplekti veidoti tā, lai patstāvīgas un grupu rotaļas palīdzētu attīstīt fiziskās prasmes un gūt pārliecību par sevi.
  • Garantēta kvalitāte. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60393_lifestyle-64227ef4c7730.jpg

Ugunsdzēsēju-glābēju rotaļu komplekts

Uzšķil bērnu iztēli ar šo 4x4 ugunsdzēsēju auto rotaļu komplektu, kurā ir ugunsdzēsēja minifigūra un kaķa figūra.

60393_hero-64227f059ca3e.jpg

Būvēšana un rotaļas bērniem no 5 gadiem

Bērniem patiks jautra būvēšana un došanās ugunsdzēšanas misijās.

60393_build-64227f116dd39.jpg

Pārsteigums jautru rotaļu cienītājiem

Lieliska dāvana dzimšanas dienā, citos svētkos vai tāpat bērniem, kuriem patīk piedzīvojumu pilnas rotaļlietas.

60393_inthebox-64227f1d243e4.jpg

Vēl vairāk komplektu, ko sakrāt un savienot

Komplektu var savienot ar citiem LEGO City komplektiem (komplekti jāiegādājas atsevišķi) vēl aizraujošākiem piedzīvojumiem!

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO CITY zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 60393 LEGO® City Ugunsdzēsēju 4x4 glābšanas auto – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 60393 LEGO® City Ugunsdzēsēju 4x4 glābšanas auto.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60393 LEGO® City Ugunsdzēsēju 4x4 glābšanas auto

Kods: 4040101-6044
Svītrkods: 5702017416588
699
999
6,99 €
9,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs