+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO Super Mario™ fani var cīnīties pret lielu tēlu ar Trakgalvja Conkdor paplašinājuma maršrutu (71414). Tajā iekļauta liela, būvējama pretinieka Conkdor figūra, ar kuru var cīnīties interaktīva LEGO Mario™, LEGO Luigi™ vai LEGO Peach™ figūra (nav iekļauta komplektā). Uzlec uz sviras un izvairies no Conkdor, kurš uzbrūk ar lielo knābi un garo kaklu, bet pēc tam uzkāp uz viņa galvas, lai viņu pieveiktu. Lec uz tramplīna, lai Conkdor atkal pieceltos.

Saistītā lietotne

Šis radošais rotaļu komplekts būs brīnišķīga dāvana bērniem no 6 gadu vecuma, kuriem ir LEGO Super Mario sākuma maršruta komplekts (71360, 71387 vai 71403; nepieciešams spēlēšanai). Lejupielādē lietotni LEGO Super Mario, kurā pieejamas būvēšanas instrukcijas, iedvesmojošas idejas un citas iespējas radošā procesa uzlabošanai.

Nākamais līmenis

Ar kolekcionējamajiem LEGO Super Mario sākuma maršrutiem un paplašinājuma maršrutiem fani var paplašināt, pārbūvēt un pielāgot paši savus unikālos līmeņus digitālu monētu vākšanas rotaļām.

  • Pieveic Conkdor vai saņem sitienu ar knābi. Ar šo paplašinājuma maršrutu (71414 ) fani var savai LEGO Super Mario™ pasaulei pievienot Trakgalvja Conkdor izaicinājumu.
  • LEGO Super Mario™ pretinieka Conkdor figūra. No LEGO klucīšiem uzbūvē Conkdor figūru ar funkcijas tagu uz galvas.
  • Aizraujošas rotaļu iespējas. Uzlec uz sviras un izvairies no krītošā Conkdor, bet pēc tam uzkāp viņam uz galvas, lai viņu pieveiktu. Uzlec uz tramplīna, lai Conkdor atkal pieceltos.
  • Papildinājums sākuma maršrutam. Interaktīvām rotaļām ir nepieciešams LEGO Super Mario™ sākuma maršruta komplekts (71360 ar LEGO Mario™, 71387 ar LEGO Luigi™ vai 71403 ar LEGO Peach™).
  • Dāvana bērniem no 6 gadu vecuma. Komplektā ir 130 detaļas, un tas būs lieliska dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana bērniem, kam jau ir LEGO Super Mario™ sākuma maršruts.
  • Rotaļīgs tēls. Šis būvējamais modelis ir aptuveni 14 cm augsts, 6 cm plats un 15 cm dziļš, un to var savienot ar citiem LEGO Super Mario™ rotaļu komplektiem.
  • Saistītā lietotne. Lejupielādē lietotni LEGO Super Mario™, kurā atradīsi būvēšanas instrukcijas, radošu iedvesmu un citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Neierobežots radošums. Kolekcionējami LEGO Super Mario™ būvēšanas komplekti ienes Super Mario™ tēlus reālajā pasaulē un sniedz faniem neierobežotas iespējas savu unikālo līmeņu radīšanai.
  • Izcila kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai garantētu saderību, un tās var viegli un droši savienot.
  • Garantēta drošība. LEGO būvēšanas klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

71414_lifestyle-642281ae2c317.jpg

Pieveic Conkdor vai saņem sitienu ar knābi

Bērni iepazīstas ar Conkdor kauju, būvējot to ar LEGO Super Mario™ klucīšiem šajā jautrajā paplašinājuma maršrutā.

71414_hero-642281c6d42f3.jpg

Papildini LEGO Super Mario™ sākuma maršrutu

Interaktīvām rotaļām nepieciešams sākuma maršruts (71360 ar LEGO Mario™, 71387 ar LEGO Luigi™ vai 71403 ar LEGO Peach™).

71414_build-642281df564ad.jpg

Būvē ar lietotnes palīdzību

Lejupielādē lietotni LEGO Super Mario™, kur pieejamas būvēšanas instrukcijas un iedvesmojošas idejas radošumam.

71414_inthebox-642281f4c90d9.jpg

Savieno ar LEGO Super Mario™ komplektiem

Paplašini, pārbūvē un radi neskaitāmus līmeņus ar citiem LEGO Super Mario™ paplašinājuma maršrutiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER MARIO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71414 LEGO® Super Mario™ Trakgalvja Conkdor paplašinājuma maršruts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71414 LEGO® Super Mario™ Trakgalvja Conkdor paplašinājuma maršruts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71414 LEGO® Super Mario™ Trakgalvja Conkdor paplašinājuma maršruts

Kods: 4040101-6047
Svītrkods: 5702017399874
1189
1699
11,89 €
16,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs