+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ar Radošuma veidošanas komplektu (71418) mazie būvētāji var saviem LEGO Super Mario™ līmeņiem izveidot papildu detaļas un dziļumu. Tajā ir iekļauti būvējami koki, ziedi, kalni, sēnes, piramīdas, kontrolpunkta karogs un citi elementi, lai atveidotu Super Mario™ zāles, tuksneša un lavas līmeņu izskatu. Lieliska dāvanas ideja bērniem no 6 gadu vecuma, kuriem jau ir sākuma maršruta komplekts (71360, 71387 vai 71403 — nepieciešams interaktīvām rotaļām). Komplektā ir iekļauti arī 3 augļi, dāvanu kārba un Supersēne ar funkcijas tagu, kā arī 3 LEGO Super Mario tēli: Wendy, Zilais Joši un Gumba.

Saistītā lietotne

Lejupielādē lietotni LEGO Super Mario — tajā ir būvēšanas instrukcijas, radoša iedvesma un citas aizraujošas lietas, kas atraisīs bērnu iztēli.

Kolekcionējami rotaļu komplekti

Ar modulārajiem LEGO Super Mario sākuma maršrutiem un paplašinājuma maršrutiem fani var neierobežoti paplašināt, pārbūvēt un pielāgot paši savus unikālos līmeņus monētu vākšanas rotaļām daudzu stundu garumā.

  • Krāsaini modeļi, ar kuriem papildināt LEGO Super Mario™ meņus. Uzdāvini bērniem Radošuma veidošanas komplektu (71418), ar kuru var veidot papildu detaļas un dziļumu viņu LEGO Super Mario sākuma maršrutu un paplašinājuma maršrutu komplektiem.
  • 3 LEGO Super Mario™ figūras.–Komplektā ir iekļauti Wendy, Zilais Joši un Gumba.
  • Klasiski zāles, tuksneša un lavas modeļi. Komplektā ir iekļauti būvējami koki, ziedi, kalni, sēnes, piramīdas, izkārtnes un kontrolpunkta karogs, kā arī mākoņu un krūmu elementi.
  • 3 augļi, dāvanu kārba un Supersēne ar funkcijas tagu. Iekļauts sarkans, dzeltens un zaļš auglis, ko var “apēst” LEGO Mario™, LEGO Luigi™ vai LEGO Peach™ (figūras nav iekļautas komplektā).
  • Rotaļām un apskatei. Bērni var šī rotaļu komplekta klucīšus izmantot, lai izveidotu radošus eksponātus ar kolekcionējamajiem LEGO Super Mario™ tēliem vai lai papildinātu savus līmeņus.
  • Dāvana bērniem no 6 gadu vecuma. Šis komplekts ar 588 detaļām būs jautra dzimšanas dienas vai svētku dāvana bērniem, kam jau ir interaktīvām rotaļām nepieciešamais LEGO Super Mario™ sākuma maršruta komplekts (71360, 71387 vai 71403).
  • Digitālas instrukcijas. Lejupielādē saistīto lietotni LEGO Super Mario™, kurā pieejamas būvēšanas instrukcijas, iedvesmojošas idejas un citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Rosini bērnu iztēli. Kolekcionējamie LEGO Super Mario™ rotaļu komplekti ir veidoti rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tie piedāvā monētu vākšanas jautrību un neierobežotus, radošus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot līmeņus.
  • Garantēta kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO būvēšanas klucīši tiek pārbaudīti praktiski visos iedomājamos veidos, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

71418_lifestyle-63b6b18727771.jpg

Atveido Super Mario™ līmeņu izskatu

Sniedz savam jaunietim daudz krāsainas būvēšanas pieredzes, lai piešķirtu papildu nianses un dziļumu LEGO Super Mario™ pasaulei.

71418_hero-63b6b1ab22da8.jpg

Papildini LEGO Super Mario™ sākuma maršrutu

Interaktīvām rotaļām nepieciešams sākuma maršruts (71360 ar LEGO Mario™, 71387 ar LEGO Luigi™ vai 71403 ar LEGO Peach™).

9-63b6b34c6c24d.jpg

Zāles, tuksneša un lavas modeļi

Būvējami koki, puķes, kalni, piramīdas un daudz vairāk.

3 augļi

Iekļauti sarkani, dzelteni un zaļi augļi un dāvanu kastīte.

LEGO Super Mario tēli

Vendija, Zilais Joši un Gumba.

71418_build-63b6b376ca97e.jpg

Lietotne LEGO Super Mario™

Būvēšanas pamācība komplektos un lietotnē (saderīgo ierīču saraksts: LEGO.com/devicecheck).

71418_inthebox-63b6b38eb58b8.jpg

Savieno ar LEGO Super Mario™ komplektiem

Būvē un pārbūvē unikālus līmeņus ar LEGO Super Mario paplašinājuma maršrutiem un tēlu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO SUPER MARIO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71418 LEGO® Super Mario™ Radošuma veidošanas komplekts – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71418 LEGO® Super Mario™ Radošuma veidošanas komplekts.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71418 LEGO® Super Mario™ Radošuma veidošanas komplekts

Kods: 4040101-6051
Svītrkods: 5702017415710
4969
7099
49,69 €
70,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs