+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO NINJAGO® komplekts "Lloyd nindzju motocikls" (71788) būs lieliska dāvana bērniem no 4 gadu vecuma, lai palīdzētu attīstīt būvēšanas un stāstīšanas prasmes. Komplektā ir iekļauts kolosāls nindzju motocikls, kaulu templis un 2 minifigūras — Jay un Kaulu sargs, lai rotaļās atveidotu spraigus piedzīvojumus.
LEGO komplekts iesācējiem, lai palīdzētu bērniem apgūt būvēšanas prasmes
LEGO NINJAGO motocikla rotaļu komplekts ir īpaši veidots, lai sniegtu patīkamu būvēšanas un rotaļu pieredzi bērniem no 4 gadu vecuma. Kārbā, katrā maisiņā, ir klucīši viena modeļa un tēla būvēšanai, lai bērni varētu izbaudīt piedzīvojumus jau pavisam drīz. Iekļauts arī sākuma klucītis — daļēji uzbūvēta pamatne, kas palīdzēs sākt būvēšanu.
Aizraujoša digitāla pieredze mazajiem LEGO būvētājiem
Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • LEGO komplekts iesācējiem. Bērni no 4 gadu vecuma var apgūt būvēšanas prasmes un iepazīt fantastisko NINJAGO® pasauli ar rotaļu komplektu "Lloyd nindzju motocikls" (71788).
  • 2 minifigūras. Iekļautas Lloyd un Kaulu sarga figūras ar zobeniem, lai mazie būvētāji lomu spēlēs varētu atveidot aizraujošas cīņas.
  • Dinamisks nindzju rotaļu komplekts. Pēc aizraujošā būvēšanas procesa bērni var ļaut vaļu iztēlei un izdomāt dažādus stāstus par Lloyd, kurš brauc ar motociklu, un viņa pretinieku Kaulu sargu.
  • Kaulu templis. Bērnu piedzīvojumi kļūst vēl jautrāki ar šo nelielo, no klucīšiem būvēto templi, kurā ir zelta ierocis un slepens ierocis, kas izšauj diskus.
  • Neliela dāvana bērniem no 4 gadu vecuma. Šis izturīgais rotaļu komplekts sniedz nindzju faniem bezgala plašas rotaļu iespējas, kā arī palīdz pilnveidot modeļu būvēšanas un stāstu radīšanas prasmes.
  • Viegli pārnēsājams modelis. Lloyd nindzju motocikls ir aptuveni 4 cm augsts, tāpēc bērni ar to var rotaļāties mājās vai paņemt līdzi,dodoties ciemos pie draugiem.
  • Jaunas būvēšanas iespējas. Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Iepazīsti būvēšanu ar LEGO klucīšiem. 4+ rotaļu komplekti palīdz maziem bērniem apgūt būvēšanas prasmes, un jautrajās rotaļās var iesaistīties visa ģimene.
  • Lieliska kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot. Nindzju spējas nebūs nepieciešamas.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

71788_lifestyle-64229925f0e34.jpg

Bērni mācās būvēt ar NINJAGO® rotaļu komplektu

Aizraujošais nindzjas motocikla rotaļu komplekts iepazīstinās būvētājus vecumā no 4 gadiem ar NINJAGO® pilsētas pasauli.

71788_hero-64229937efaed.jpg

Brīnišķīgs veids, kā attīstīt būvēšanas prasmes

Lloyd nindzju motocikla rotaļu komplekts ir īpaši izstrādāts, lai sniegtu bērniem vecumā no 4 gadiem lielisku būvrotaļu pieredzi.

71788_build-64229944a8e29.jpg

Jautrība visai ģimenei

Bērniem patiks dalīties būvēšanas priekā ar vecākiem vai aprūpētājiem, būvējot šo rotaļu komplektu kopā.

71788_inthebox-6422994f834af.jpg

Lieliska balva nindzju faniem

Mazie būvētāji ar prieku izspēlēs stāstus ar šo rotaļu komplektu, kurā iekļauts motocikls, templis un 2 minifigūras.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO NINJAGO zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 71788 LEGO® NINJAGO® Lloyd nindzju motocikls – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 71788 LEGO® NINJAGO® Lloyd nindzju motocikls.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71788 LEGO® NINJAGO® Lloyd nindzju motocikls

Kods: 4040101-6060
Svītrkods: 5702017399706
799
999
7,99 €
7,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs