+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Sagatavojies aizraujošiem un dinamiskiem manevriem ar Luke Skywalker leģendāro X-Wing Fighter! Pārliecinies, vai zvaigžņu kuģī atrodas uzticamais droīds R2-D2, un iekāp pilota kabīnē. Iedarbini motorus un pacelies gaisā. Pārslēdz spārnus uzbrukuma režīmā un šauj uz Impērijas zvaigžņu kuģiem no ložmetējiem ar atsperes mehānismu. Kad esi guvis uzvaru kaujā, traucies atpakaļ uz Dumpinieku bāzi, lai to nosvinētu!

Bērni var kļūt par pašu izdomātu episku stāstu varoņiem ar šo lielisko, no LEGO® klucīšiem veidoto komplektu "Luke Skywalker X-Wing Fighter™" (75301) no klasiskās Zvaigžņu karu triloģijas. Komplektā ir daudz autentisku detaļu, kas noteikti iepriecinās fanus, tostarp atverama kabīne LEGO minifigūrai ar vietu R2-D2, spārni, kurus ar pogu var pārslēgt uzbrukuma pozīcijā, ievelkama nolaišanās iekārta un 2 ložmetēji ar atsperes mehānismu.

Rotaļām un apskatei. Šajā kolosālajā būvēšanas rotaļlietā bērniem ir iekļautas Luke Skywalker, Princess Leia un General Dodonna LEGO minifigūras ar ieročiem, tostarp Luke gaismas zobenu, kā arī droīda R2-D2 LEGO figūra.

Vislabākās būvējamās rotaļlietas bērniem. Jau kopš 1999. gada uzņēmums LEGO Group atveido leģendāros Zvaigžņu karu pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus. LEGO Star Wars tagad ir uzņēmuma visveiksmīgākā sērija, kuras ietvaros atradīsi jaukas dāvanas gan radošiem bērniem, gan pieaugušajiem.

  •  Atveido ainas no klasiskās Zvaigžņu karu triloģijas ar šo kolosālo, bērniem paredzēto būvēšanas rotaļlietu, kurā iekļauts no LEGO® klucīšiem būvēts leģendārā Luke Skywalker X-Wing Fighter (75300) modelis.
  •  Iekļautas Luke Skywalker, Princess Leia un General Dodonna LEGO® minifigūras ar ieročiem, tostarp Luke gaismas zobenu, kā arī droīda R2-D2 figūra piedzīvojumu pilnām lomu spēlēm.
  •  X-Wing modelim ir atverama kabīne LEGO® minifigūrai, vieta R2-D2, spārni, kurus ar pogu var pārslēgt uzbrukuma pozīcijā, ievelkama nolaišanās iekārta un 2 ložmetēji ar atsperes mehānismu.
  •  Šī rotaļlieta ir lieliski piemērota būvēšanai un rotaļām gan vienatnē, gan kopā ar draugiem. Tā būs lieliska dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana radošiem bērniem un ikvienam Zvaigžņu karu fanam no 9 gadu vecuma.
  •  Šis būvējamais zvaigžņu kuģa modelis ir aptuveni 8 cm augsts, 31 cm garš un 28 cm plats. Rotaļu misiju starplaikos tas lieliski izskatīsies, izlikts apskatei bērna istabā.
  •  Vai vēlies iegādāties šo komplektu Zvaigžņu karu fanam, kurš ir iesācējs LEGO® pasaulē? Viss kārtībā! Šim komplektam ir pievienotas pakāpeniskas, ilustrētas instrukcijas, kas palīdzēs būvēt ar džedaja cienīgu pārliecību.
  •  LEGO® Star Wars™ komplekti ir ideāli piemēroti bērniem (un pieaugušajiem faniem), lai atveidotu ainas no sāgas, radītu paši savus oriģinālos stāstus vai vienkārši uzbūvētu un izliktu apskatei būvējamos modeļus.
  •  Jau kopš 1958. gada LEGO® detaļas vienmēr atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir saderīgas un droši savienojamas, neliekot lietā Spēku.
  •  LEGO® detaļas tiek pārbaudītas praktiski visos iedomājamos veidos, lai tās atbilstu stingriem drošības standartiem.

75301_lat_690x1965lifestyle-61652b081cf99.jpg75301_lat_690x1965hero-61652b1365df1.jpg


75301_lat_690x1965build-61652b2ac37d3.jpg75301_lat_690x1965inthebox-61652b3465b35.jpg

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75301 LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker „X-Wing“ Fighter™ – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75301 LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker „X-Wing“ Fighter™.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75301 LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker „X-Wing“ Fighter™

Kods: 4040101-4992
Svītrkods: 5702016913965
4619
6599
46,19 €
65,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs