+371 622 00 854
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iepazīstiniet bērnus ar LEGO Star Wars celtniecības rotaļlietām, izmantojot Razor Crest Micro Fighter komplektu.

leģendārajai bruņotajai lidmašīnai no sērijas Star Wars: Mandalorian ir divi jauni smailes šāvēji, kas pārdošanā nonāks 2022. gada janvārī.

LEGO grupa ir radījusi leģendārus kosmosa kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus no Zvaigžņu karu Visuma kopš 1999. gada. LEGO Star Wars ir kļuvis par grupas visveiksmīgāko tēmu, kas ietver plašu premium klases modeļu klāstu, kas pārsteigs visu vecumu fanus.

Produkta īpašības:

  • Komplektā ietilpst LEGO minifigūra. Mandaloriešu karavīra LEGO minifigūra ir dekorēta ar seriāla "Star Wars: Mandalorian" otrās sezonas apģērbu, un tai ir radiāla pistole un reaktīva mugursoma, lai iedvesmotu radošām spēlēm.
  • Šis dizaina modelis lieliski sader ar citiem Microfighters komplektiem, paverot jaunas spēļu iespējas.
  • Komplekts sastāv no 98 daļām.
  • Mikoro cīnītājs ir 3 cm garš, 9 cm garš un 8 cm plats. Ievietojiet to bērna mugursomā, lai varētu spēlēt, atrodoties ceļā.
  • Komplektā ir iekļautas skaidras, ilustrētas instrukcijas, tāpēc pat bērni, kuri nesen sākuši konstruēt LEGO, varēs patstāvīgi un pārliecinoši uzbūvēt šo bruņoto lidmašīnu no sērijas "Star Wars: Mandalorian".
  • LEGO Star Wars komplekti visu vecumu bērniem. LEGO Star Wars komplekti ļauj radošiem bērniem un pieaugušajiem faniem atjaunot ainas no Zvaigžņu karu sāgas, izspēlēt savus piedzīvojumus un izstādīt kolekcionējamas celtniecības rotaļlietas.
  • Kopš 1958. gada LEGO komponenti atbilst nozares visstingrākajiem kvalitātes standartiem, lai nodrošinātu, ka tie nemanāmi un uzticami iekļaujas izturīgos modeļos.
  • LEGO komponenti tiek mētāti, karsēti, saspiesti, pagriezti un rūpīgi analizēti, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.
  • Piemērots bērniem no 6 gadu vecuma.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Bērnu sapņi piepildās! Mēs palīdzēsim izvēlēties, ko īpašu bērnam - dāvanu dzimšanas dienā, Ziemassvētkos, Lieldienās vai vienkārši gribat iepriecināt savu atvasi? Toys Planet plašs sortiments, katrai vecuma grupai – sākot ar zīdaiņu rotaļlietām līdz pat pusaudžu interesējošām lietām. Jūs interesē LEGO STAR WARS zīmols? Apmeklējiet veikalus vai ieskatieties tiešsaistes katalogā- palīdzēsim izvēlēties piemērotako! Pašiem mazākajiem piedāvājam izglītojošas rotaļlietas, radošos komplektus, krāsainas lelles vai iespaidīgas automašīnas. Tiem, kas plāno brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni, iesakām iepazīt galda spēļu un puzļu sortimentu. Un protams neaizmirsīsim par bērnu skrejriteņiem vai velosipēdiem! Āra rotaļlietas ir lieliski piemērotas ceļošanai vai pastaigām. Bērns jau ir noskatījis 75321 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Razor Crest™ mikrocīnītājs – uzzini par to vairāk. Augstas kvalitātes rotaļlieta, par lielisku cenu– tieši tāds ir 75321 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Razor Crest™ mikrocīnītājs.
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75321 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Razor Crest™ mikrocīnītājs

Kods: 4040101-5363
Svītrkods: 5702017155470
839
1199
8,39 €
11,99 €
* www.toysplanet.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs